Οι τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Όλα όσα αποκάλυψε ο γιατρός της

Ο θεράπων ιατρός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Σωτήρης Αδαμίδης βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο «The 2Night Show» και μίλησε για την αξέχαστη ηθοποιό και τις τελευταίες της μέρες.

AdTech Ad

Ο κύριος Αδαμίδης είπε μεταξύ άλλων: «ήμουν κοντά στην Αλίκη, όπως όλος ο απλός λαός. Την απολάμβανα στις ταινίες της αλλά δεν είχα ποτέ προσωπική σχέση. Κάποια στιγμή λοιπόν ευρισκόμενος στο εξωτερικό για μετεκπαιδευτικούς λόγους με κάλεσαν για να είμαι μέσα στους θεράποντες ιατρούς της και το θεώρησα τιμή μου να γυρίσω για να είμαι στους κοντά της».

Και πρόσθεσε κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ: «Ένα βράδυ, τελειώνοντας την επίσκεψη πολύ αργά, μου είπε εκείνη την φοβερή φράση όταν της είπα “θέλετε κάτι άλλο κυρία Βουγιουκλάκη;” και μου απάντησε “θέλω να ζήσω κύριε Αδαμίδη, να ζήσω”. Αυτό δεν ξεχνιέται, δεν ξεπερνιέται ποτέ. Είναι η κραυγή βοήθειας, όχι απλώς αγωνίας, απέναντι στον θεράποντα που εμείς είμαστε άοπλοι μπροστά σε κάποια νοσήματα. Εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να είσαι ειλικρινής, θετικός και να δεις με αγάπη το αίτημα. Έτσι έκανα κι εγώ!»

Όσο για τις τελευταίες της μέρες μετά το ταξίδι στην Αμερική τόνισε: «Ήταν μετά που ήρθε από την Αμερική που μας είπαν ότι έχει πολύ λίγο χρόνο ζωής. Το “δύο εβδομάδες” που είχε ακουστεί, το κάναμε εμείς περίπου τρεις μήνες. Το είχε καταλάβει η Αλίκη ότι είχε λίγο χρόνο, απλά υπάρχει πάντα αυτή η δυσκολία να το αποδεχτούμε. Την πλησίασα με ειλικρίνεια και της είπα ότι θα πάμε αξιοπρεπώς αυτό το δύσκολο κομμάτι και έτσι πήγαμε».

Και τόνισε: «Φτάσαμε σε ένα σημείο όπου η εξοικείωση ήταν πάρα πολύ μεγάλη, η γνώση του επικείμενου τέλους υπήρχε και θα έλεγα ότι με ευγνωμοσύνη αντιμετώπιζε αυτή την πλευρά της ενημέρωσης που της έκανα».

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com