Εμπορικος συλλογος Κορινθου και διαδικτυο

O Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου με γνώμονα ότι το διαδίκτυο εξελίσσεται καθημερινά όλο και περισσότεροι και το γεγονός ότι οι  καταναλωτές, αναζητούν επιχειρήσεις για να μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους δια μέσου του διαδικτύου, ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου δημιουργεί τον Ηλεκτρονικό οδηγό αγοράς Κορίνθου , με στόχο να προσφέρει τη δυνατότητα προβολής άμεσα  και αποτελεσματικά στο διαδίκτυο τα καταστήματα της Κορίνθου και ταυτοχρόνως  να κατορθώσει ο Σύλλογος να κάνει τη ζωή του καταναλωτικού κοινού πιο εύκολη .

Επιπλέον με αυτόν τον τρόπο επιζητούμε να σταματήσει η διαρροή προς την αθηναϊκή αγορά, εφόσον οι Κορίνθιοι καταναλωτές θα έχουν άμεση πρόσβαση σ΄ όλα τα καταστήματα και θα μπορούν να διαλέγουν σύμφωνα με τις ανάγκες τους και τις προσφορές που θα υπάρχουν.
Εν ολίγοις οι Κορίνθιοι θα γνωρίζουν τα πάντα για τις αγορές τους και την ψυχαγωγία τους .
Οι επισκέπτες που θα  εισέρχονται καθημερινώς στον οδηγό ο οποίος θα προβάλλεται στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες του νομού και που ως γνωστόν έχουν δεκάδες χιλιάδες επισκεψημότητα καθημερινώς , εκτός της ιστοσελίδας του εμπορικού Συλλόγου, θα έχουν άμεση ενημέρωση για τα προϊόντα και υπηρεσίες, τις οποίες οι  επαγγελματίες  προσφέρουν.

Καταχωρώντας τα μέλη το κατάστημά τους θα έχουν διαφημιστική μακέτα της αρεσκείας τους, όπως τη δυνατότητα να παρουσιάσουν  στο κοινό την επαγγελματική τους δραστηριότητα με χρήση  μέσων όπως: Βίντεο, Φωτογραφίες,  προσφορές προϊόντων κ.τ.λ. σε συνδυασμό με τα πλήρη υπάρχοντα επικοινωνιακά  μέσα τα οποία  κάποιοι διαθέτουν, θα υπάρχει  λινκ και θα μεταφέρονται από τον οδηγό σε αυτά  (ιστοσελίδες facebook).
Ο Ηλεκτρονικός οδηγός αγοράς Κορίνθου θα παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες της επιχείρησής σας στον καταναλωτή, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου. Το καινοτόμο αυτού του ηλεκτρονικού οδηγού είναι η άμεση δυνατότητα προβολής οποιασδήποτε δραστηριότητας του καταστήματος όπως (καινούργιο εμπόρευμα, προσφορές ή όποια άλλη δραστηριότητα της επιχείρησης )
Πρακτικά για την έκδοσή του  ο οδηγός θα έχει την πλήρη διοργάνωση (στήσιμο, δημιουργία μακέτας και καθημερινή ενημέρωση από τους συνεργάτες μας.
Οι καταχωρήσεις θα είναι θεματικές με αλφαβητική καταχώρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα

27410 75725 – 2741028555

Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου

Ο Πρόεδρος O Γραμματέας
Βασίλης Γεώργαρης Απόστολος Καϊλάνης

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com