ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΛ.ΤΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛ.ΤΑ. – 3 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ KAI ENA ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 οι βουλευτές Κορινθίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είχαν συνάντηση με την νέα Πρόεδρο των ΕΛ.ΤΑ., κα. Φρόσω Σταυράκη. Κατά τη συζήτηση η Πρόεδρος τους παρουσίασε τη νέα φιλοσοφία της οργάνωσης και λειτουργίας των ΕΛ.ΤΑ. καθώς και τις δράσεις που έχουν σχεδιαστεί για το επόμενο διάστημα.

Οι βουλευτές από την πλευρά τους τόνισαν τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχει η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, ιδίως όσον αφορά στις έλλειψεις προσωπικού σε κάποια τοπικά καταστήματα, ζητώντας την άμεση κάλυψη των κενών θέσεων που έχουν δημιουργηθεί και δυσχεραίνουν το έργο των ταχυδρομείων. Στο πλαίσιο επίσης της καθολικής κάλυψης εντοπίστηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές.

Η Πρόεδρος, αφού ενημερώθηκε αναλυτικά για την κατάσταση που επικρατεί στην Κορινθία, γνωστοποίησε στους βουλευτές ότι έχει ήδη συμπεριληφθεί σε Προκήρυξη του προηγούμενου μήνα μια θέση εργασίας (8 μηνών) μέσω ΑΣΕΠ στο κατάστημα του Λουτρακίου, ενώ αναμένεται μέσα στον Ιούλιο να πληρωθούν άλλες δύο θέσεις (8 μηνών), μία στο κατάστημα Ξυλοκάστρου και μία στους Αγίους Θεοδώρους. Για το Λουτράκι μάλιστα έχει ληφθεί ήδη απόφαση ότι από 15/06/2016 θα λειτουργήσει και Πρακτορείο Ταχυμεταφορών.

Τέλος, συμφώνησαν ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί όσον αφορά στις εγκαταστάσεις, το προσωπικό και τις ελλείψεις στο πλαίσιο της νέας οργάνωσης και λειτουργίας των ΕΛ.ΤΑ.

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com