Συγκρουση ΣΥΡΙΖΑ-Δ.Λουτρακιου\Αγ.Θεοδωρων για το ψηφισμα που αφορα στους προσφυγες

Στην εναρξη συγκρουσης ΣΥΡΙΖΑ-Δ.Λουτρακιου\Αγ.Θεοδωρων για το ψηφισμα που αφορα στους προσφυγες φαινεται οτι οδηγει η κατασταση με τους μεταναστες!

Το κρατος επιτελους να βρισκει λυση πριν το προβλημα περναει τα συνορα…

Τι αναφερει η ανακοινωση του τοπικου ΣΥΡΙΖΑ για το θεμα […] που αφορα τους Αγιους Θεοδωρους:

 

Με οδυνηρή έκπληξη πληροφορηθήκαμε το ψήφισμα του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Αγίων Θεοδώρων το οποίο και ψηφίστηκε και από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων για το θέμα φιλοξενίας Προσφύγων σε 2 ξενοδοχεία της Περιοχής.

Δε θέλουμε να σχολιάσουμε ούτε το ρόλο της Ύπατης Αρμοστείας ούτε και την τελική κατάληξη του ζητήματος. Θέλουμε όμως να εκφράσουμε την έντονη αντίθεσή μας σε ενέργειες που απομονώνουν το συγκεκριμένο Δήμο από τη διεθνώς αναγνωρισμένη ομόθυμη συμπαράσταση του Ελληνικού λαού προς τους πρόσφυγες και προσπαθούν να εμφανίσουν αρνητικά διακείμενο το δημοκρατικό λαό του συγκεκριμένου Δήμου. Απόψεις σαν κι αυτές που εκφράζονται στο συγκεκριμένο ψήφισμα, όπως π.χ. ότι οι πρόσφυγες αποτελούν υγειονομική βόμβα, ότι δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα ασφάλειας των κατοίκων, ότι αποτελούν εμπόδιο για τους παραθεριστές και ότι θα μας πιουν το νερό μας (πάλι καλά που δεν αναφέρεται το αίμα μας) δε νομίζουμε ότι απηχούν τη στάση και τις διαθέσεις των δημοτών.

Ο Ελληνικός λαός θα συνεχίσει να βοηθά και να συμπαραστέκεται στους πρόσφυγες. Θα συνεχίσει να πολεμά τις αιτίες της προσφυγιάς που δεν είναι άλλες από τους πολέμους.

Κόρινθος 24/6/16

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com