Συμμετοχή του Δήμου Κορινθίων στην Έκθεση μορφολογίας του Ομίλου Κυνοφίλων Κορινθίας

Ο Δήμος Κορινθίων θα συμμετάσχει στην 4η και 5η Έκθεση μορφολογίας του Ομίλου Κυνοφίλων Κορινθίας, που διοργανώνεται στο λιμάνι του Φλοίσβου (πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου) το απόγευμα, στις 23-24 Ιουλίου 2016.

Ο Όμιλος Κυνοφίλων Κορινθίας (Ο.Κ.Κ.) ιδρύθηκε το 1994 και αποτελεί σύλλογο μη κερδοσκοπικό, αναγνωρισμένο από τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδας. Σκοπός του συλλόγου είναι η ανάπτυξη, βελτίωση και ευζωία των καθαρόαιμων φυλών σκύλων στην Κορινθία, καθώς και η ανάπτυξη και προβολή των Ελληνικών φυλών σκύλων με σκοπό τη διεθνή τους αναγνώριση.

Η 4η και 5η Έκθεση μορφολογίας που διοργανώνει ο Ο.Κ.Κ. στην πόλη μας περιλαμβάνει την επιλογή και επιβράβευση των καλύτερων δειγμάτων κάθε φυλής σκύλου και την ενημέρωση του κοινού. Επιπλέον, σκοπεύει στην προώθηση της υπεύθυνης κυνοφιλίας αλλά και στην ψυχαγωγία των συμμετεχόντων.

Οπως αναφερεται σε σχετικη ανακοινωση του Δημου:

Η Έκθεση αναμένεται να υποδεχτεί περίπου 1.500 επισκέπτες, όπως εκθέτες, κριτές και θεατές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι εκδηλώσεις θα ενισχύσουν την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής μας, καθώς πολλοί από τους συμμετέχοντες θα συνδυάσουν την επίσκεψη τους με διακοπές στην πόλη μας.

Επίσης, οι εν λόγω εκδηλώσεις θα διαφημίσουν την Κόρινθο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς μέσω του διαδικτύου και με αφορμή την Έκθεση, η πόλη μας και η ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας θα γίνει γνωστή σε εκατοντάδες χιλιάδες κυνόφιλους ανά τον κόσμο.

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com