Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

 

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 βρέθηκε στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ κος Βούρδας. Συγκεκριμένα επισκέφτηκε τρία σημεία του Δήμου (Συκιά, Πιτσά και Λυκοποριά) όπου υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, στην κατασκευή της νέας σιδηροδρομικής γραμμής.

Τον κ. Βούρδα υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κος Ηλίας Ανδρικόπουλος. Το παρόν έδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κκ. Γιώργος Ψυχογιός, Μαρία Θελερίτη και Γιώργος Τσόγκας. Επίσης παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Παναγιώτης Καλύβας, Δημήτρης Κάσσιος, ο Δ/ντής Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κος Χρόνης Καραγιάννης, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Πιτσών κος Γιάννης Νικολακόπουλος, και Λυκοποριάς κος Παναγιώτης Κανακάρης και εκπρόσωπος της Συκιάς.

%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%83%ce%b51

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, αναδείχθηκαν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την κατασκευή των έργων, στο οδικό επαρχιακό δίκτυο και σε άλλες υποδομές (όπως δίκτυα ομβρίων, αποχετευτικό, αρδευτικό κπλ) καθώς και στους δημότες που διαμαρτύρονται έντονα.

Τέλος ζητήθηκε από τη Δημοτική Αρχή, η ανάληψη δράσεων εκ μέρους της ΕΡΓΟΣΕ, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αναφέρθηκαν.

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com