Ο Εμπορικός Σύλλογος στην «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ι.Μ.Κορίνθου

 

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, επισκέφτηκε την Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» της Ι. Μ Κορίνθου προκειμένου να ενισχύσει το έργο της, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας που συνέλεξε από τις εισφορές των μελών του, κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων.

Στη συνάντηση που είχε με τον υπεύθυνο της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» Παν/το Αρχιμ. π. Αρκάδιο Ραζνύ, συζητήθηκε το θέμα της Κοινωνικής και Φιλανθρωπικής μέριμνας της Ι. Μ Κορίνθου ενώ παράλληλα συζητήθηκε το ενδεχόμενο να εγκαινιαστεί μια νέα συνεργασία μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου και της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» προκειμένου αυτή η ανιδιοτελής προσφορά να μην περιορίζεται μόνο κατά την περίοδο των εορτών , αλλά να επεκταθεί καθ᾿ όλη την διάρκεια του έτους.

Τέλος , την «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» επισκέφτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, ο οποίος ευχαρίστησε το Δ.Σ του Ε.Σ.Κορίνθου για την πολύτιμη προσπάθεια του .

*Συντομα τηλεοπτικο ρεπορταζ απο τον korinthiatv.gr και την τηλεοραση ΟΡΤ για τις νεες,αναλογες,ενεργειες του δραστηριου διοικητικου συμβουλιου του Εμπορικου συλλογου Κορινθου.

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com