Η Renault εμπιστεύθηκε την «Μπεντενίτη Π. & Σία Ο.Ε.» για την παρουσίαση του νέου Renault MEGANE

Την Αργολίδα επέλεξε η Renault για να πραγματοποιήσει την Πανελλαδική Παρουσίαση της 4ης γενιάς τους δημοφιλούς MEGANE.

Η σπουδαία ιστορία της περιοχής, η υψηλή της αισθητική και βεβαίως το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον είναι μερικά από τα στοιχεία που οδήγησαν τη Renault στην απόφαση το σημαντικό αυτό μοντέλο να ξεκινήσει την πορεία του στην Ελληνική αγορά από την Αργολίδα.

 

Για τρεις ημέρες, από χθες Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και μέχρι αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, περισσότερα από 120 άτομα, δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου και επιχειρηματίες στο χώρο του αυτοκινήτου -με επίκεντρο το Ναύπλιο- θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το νέο Renault MEGANE. Ένα μοντέλο που αναμένεται να θέσει νέα μέτρα στην κατηγορία του, χάρη στον δυναμικό του σχεδιασμό, την υψηλή τεχνολογία και βεβαίως το οδηγικό ταμπεραμέντο, στοιχείο που παραδοσιακά χαρακτηρίζει τα μοντέλα της Γαλλικής εταιρείας.

Γνωστή για την ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος, η Renault, αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσει και έναν ξεχωριστό διαγωνισμό οικονομίας, όπου περισσότερα από 30 νέα MEGANE θα διασχίσουν μερικά από τα πιο όμορφα σημεία του Ναυπλίου με στόχο οι οδηγοί τους να καταναλώσουν την ελάχιστη ποσότητα καυσίμου.

Για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν το νέο μοντέλο, από την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου το νέο Renault MEGANE θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Μπεντενίτη Π. & Σία Ο.Ε., Επίσημου Διανομέα των Renault & Dacia στο Ν. Αργολίδας (6ο χλμ. Ε.Ο. Ναυπλίου – Άργους).

 

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com