Ο Ολυμπιονικης Τομ Ντέιλι θέλησε να είναι ειλικρινής προς τον αρραβωνιαστικό του και του εκανε αποκάλυψεις…

Της Αννας Ηλιαδη,δημοσιογραφου.

Ο Τομ Ντέιλι θέλησε να είναι ειλικρινής προς τον αρραβωνιαστικό του και του αποκάλυψε τις… παρασπονδίες που έκανε στο παρελθόν.

Όπως αναφέρεται στο newsit,οπου βρηκαμε το θεμα,ο Ντέιλι επιδόθηκε σε cybersex με άλλους άνδρες, στους οποίους απέστειλε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο “ροζ” περιεχομένου, όταν -για επτά μήνες- οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον κράτησαν μακριά από τον Ντάστνιν Λανς Μπλακ για επτά μήνες, διάστημα που το ζευγάρι είχε χωρίσει.

120812TOM6

Το βίντεο όμως που ήρθε στην επιφάνεια και έδειχνε τον 22χρονο Ολυμπιονίκη στις καταδύσεις να γδύνεται για χάρη ενός άλλου άνδρα ανάγκασε τον Ντέιλι να αποκαλύψει τα πάντα στον 42χρονο σύντροφό του, τον οποίο ωστόσο,αργοτερα,αρραβωνιάστηκε!

 

“Αυτό δεν θα ξανασυμβεί τώρα που παντρευόμαστε” δήλωσε ο Ολυμπιονίκης στη διασημη εφημεριδα Sun, και σημείωσε ότι “έχουμε ορίσει ημερομηνία και είμαστε έτοιμοι να παντρευτούμε πλέον. Ήταν η απόσταση… Όχι ότι συναντήθηκα και με κανέναν. Δεν υπήρξε φυσική επαφή. Αυτά συμβαίνουν στον σύγχρονο κόσμο. Υπάρχει τόσο εύκολη πρόσβαση και όλα διαδίδονται σαν πυρκαγιά” ειπε ο δημοφιλης Ολυμπιονικης!

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com