Μουσικη εκδηλωση της Ι.Μητροπολης Κορινθου εν οψει Πασχα

Ανακοινωση Ιερας Μητροπολης:

Αγαπητοί μας Χριστιανοί, με την ευκαιρία της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος η Ι. Μητρόπολις Κορίνθου διοργανώνει επίκαιρη Εκδήλωση, την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 και ώρα 19:00’, στον Καθεδρικό Ι. Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου, με θέμα: «Στο Σταυρό με το Ρωμανό το Μελωδό». Η Εκδήλωση θα περιλαμβάνει αποσπάσματα σε Νεοελληνική απόδοση από τα Κοντάκια του Αγίου Ρωμανού του Μελωδού για την Σταυρική Θυσία του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, τα οποία θα απαγγείλουν οι ηθοποιοί Ιωάννης Τρουμπούκης και Παγώνα Τσαλπαρά.

Τους Ύμνους θα αποδώσει η Χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κορινθίας «ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΣ», υπό την διεύθυνση του κ. Νικόλαου Μπούζα, Καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής και Πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Δερβενίου, ενώ η κ. Αναστασία Αγγιστριώτη θα συνοδεύει στο κανονάκι.

Η προσέλευσή σας και η συμμετοχή σας στην όμορφη αυτή μουσική Εκδήλωση κρίνεται άκρως εποικοδομητική ως προς την κατάλληλη πνευματική σας προετοιμασία εν όψει των κοσμοσωτηρίων εορτών των Αγίων Παθών και της Αναστάσεως του Κυρίου μας.

AFISA 2017

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com