Εμπορικος συλλογος Κιατου:Εξοντωτικές χρηματικές ποινές απο το Υπουργείο Οικονομικών

ΚΡΑΤΟΣ-ΤΙΜΩΡΟΣ και μάλιστα αδίστακτος.

Για άλλη μια φορά μας έδειξε το ανάλγητο πρόσωπό του με τις εκατοντάδες χιλιάδες επιστολές ενημέρωσης ποινής 250€ οριζόντια για κάθε ανασφάλιστο όχημα. Χωρίς ενημέρωση, χωρίς προθεσμία συμμόρφωσης, μόνο πρόστιμο. Με πλήρες μπλοκάρισμα οποιασδήποτε δυνατότητας αποφυγής του προστίμου.

Και το πρόστιμο; 250€ για νταλίκα, 250€ για FERRARI, 250€ και για παπάκι!

Τα ανασφάλιστα οχήματα είναι μεγάλο πρόβλημα στο δρόμο, αλλά με τιμωρητικές πρακτικές το πρόβλημα δε λύνεται. Θα φανεί για άλλη μια φορά στο αποτέλεσμα, όταν δε θα προσέλθει το αναμενόμενο ποσοστό σε τακτοποίηση, εφόσον καλείται ο καθένας να πληρώσει εκτός από τα ασφάλιστρα και τα 250€ του προστίμου. Ποιος θα πληρώσει τέτοιο χαράτσι;

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου καλεί το Υπουργείο να ανοίξει το σύστημα με ανακοίνωση για 6 μήνες και να καλέσει τους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων να τακτοποιήσουν την εκκρεμότητα, ασφαλίζοντας τα οχήματά τους. Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό και δε θα επιβαρυνθούν οι φορολογούμενοι με άλλο ένα χαράτσι, την εποχή μάλιστα που η αγορά έχει γονατίσει και τα διαθέσιμα έχουν εξαφανιστεί.

Με τιμή

Ο Εμπορικος συλλογος Κιατου

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com