Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 19ος Αγώνας δρόμου «Στα χνάρια του Αποστόλου Παύλου»απο τον Δημο Κορινθιων

5unnamed

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 19ος Αγώνας δρόμου «Στα χνάρια του Αποστόλου Παύλου»,χθες,Κυριακή 25 Ιουνίου,με αφετηρία το Αρχαίο Λιμάνι των Κεγχρεών (Εθνική Οδός Κορίνθου-Επιδαύρου) και τερματισμό την κεντρική πλατεία τηςΔ. Κ. της Αρχαίας Κορίνθου.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε προς τιμή του Αποστόλου των Εθνών, ο οποίος έζησε και δίδαξε στην περιοχή  κάνοντας συχνά την διαδρομή μεταξύ της πόλης της Κορίνθου και των Κεγχρεών (το ανατολικό τότε λιμάνι της Κορίνθου). Οι αγωνιζόμενοι έτρεξαν μια απόσταση 12 περίπου χιλιομέτρων, καλύπτοντας νοερά τα χνάρια της διαδρομής που άφησε στο πέρασμα του ο Απόστολος Παύλος.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, ευχαρίστησε τους αθλητές για την συμμετοχή τους στον αγώνα καθώς και τους συμπολίτες οι οποίοι παρευρέθηκαν και χειροκρότησαν όλους τους αθλητές κατά τον τερματισμό τους στη κεντρική πλατεία της Αρχαίας Κορίνθου.

*Παροντες ο Δημαρχος Αλ.Πνευματικος,ο Αντιδημαρχος Κωστας Παρτσινεβελος που δειχνει εντονο ενδιαφερον για τις εκδηλωσεις του Δημου,ο επικεφαλης της μειοψηφιας Βασ.Νανοπουλος και η Περιφερειακη συμβουλος Μαριλ.Σουκουλη.

 

a14

a16

a18

a6

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com