Σπηλιωτακάρας Σωτήρης: Το Επιμελητήριο υπό τη διοίκησή μας θα είναι ο βασικός αρωγός των επιχειρηματιών στις διαπραγματεύσεις τους με τους πιστωτές

Επιμελητηριακες εκλογες 2017.

Σπηλιωτακάρας Σωτήρης-Υποψηφιος προεδρος: Το Επιμελητήριο υπό τη διοίκησή μας θα είναι ο βασικός αρωγός των επιχειρηματιών στις διαπραγματεύσεις τους με τους πιστωτές.

Επειδή η επιχειρηματική επιβίωση, στις δύσκολες οικονομικά ημέρες που ζούμε, είναι βασικό ζητούμενο για πολλούς συναδέλφους μας, ο συνδυασμός μας έχει επεξεργαστεί σχέδιο για την υποστήριξή τους στις προσπάθειές τους για ένα βιώσιμο διακανονισμό των υποχρεώσεών τους.

Το Επιμελητήριο θα είναι βασικός αρωγός των επιχειρηματιών-μελών του στις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές τους. Με ένα επιτελείο εξειδικευμένων νομικών και οικονομολόγων θα αναλαμβάνει, με απόλυτη εχεμύθεια, τη σύνταξη της αίτησης και του φακέλου ένταξής τους στον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Μια διαδικασία που προσφέρει μεν μια νέα ευκαιρία σε όλους τους επιχειρηματίες απαιτεί δε πολύ προσεκτική και εξειδικευμένη προσέγγιση ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com