ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ \ «25η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ»

 

Ο Ο.Η.Ε. έχει κηρύξει την 25η Νοεμβρίου «Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών». Η βία κατά των γυναικών περιλαμβάνει εγκλήματα που επηρεάζουν δυσανάλογα τις γυναίκες, όπως οι σεξουαλικές επιθέσεις και η «ενδοοικογενειακή βία», και συνιστά παραβίαση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των γυναικών όσον αφορά την αξιοπρέπεια, την ισότητα και την πρόσβαση στη δικαιοσύνη.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας Δήμου Κορινθίων συνιστά υπηρεσία πρώτης γραμμής που στους στόχους του περιλαμβάνεται η υλοποίηση δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας, με στόχο την πρόληψη και καταπολέμηση όλων των μορφών βίας κατά των γυναικών, αλλά και η ενίσχυση του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης σε δράσεις για την πρόληψη της έμφυλης βίας.

Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου- Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών- Θυμάτων Βίας του Δήμου Κορινθίων διοργανώνει δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης στον Πεζόδρομο της Κορίνθου (Εθν. Αντιστάσεως και Πυλαρινού) το Σάββατο 25/11/2017, κατά τις ώρες 11:00- 13:00.

Εκ του γραφείου τύπου του Δ.Κορινθιων

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SuperWebTricks Loading...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com