Χρ. Κορδώσης:Θα διεκδικήσω εκ νέου την θέση του Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας

Η σχετικη ανακοινωση του κ.Χρ.Κορδωση:

Μετά την εκλογή μου τον Μάρτιο του 2016 ως Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας, επεχείρησα χωρίς διακρίσεις, με προθυμία και ανιδιοτέλεια, με σθένος και φιλότιμο, να ανταποκριθώ στις τοπικές κομματικές υποχρεώσεις και στα καθήκοντα που μου ανατέθηκαν.

Επειδή θεωρώ σήμερα τον εαυτό μου ικανό και εμπειρότερο από χθες ,προτίθεμαι να προβώ σε αγωνιστική στήριξη του κόμματός μου, της Νέας Δημοκρατίας, όπως και κάθε δοκιμαζόμενου συμπατριώτη μας και συντάσσομαι στην προσπάθεια όλων εκείνων που επιθυμούν την απομάκρυνση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ από την διακυβέρνηση της πατρίδας μας.

 

Με την παρούσα γνωστοποιώ σ’ όλους τους φίλους νεοδημοκράτες, όπως και στα μέλη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Κορινθίας, ότι θα διεκδικήσω εκ νέου την θέση του Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας, κατά τις προγραμματισμένες από την Κεντρική Διοίκηση αυτής εσωκομματικές εκλογές ,στις 13 Μαΐου 2018.

Με τιμη

Χρ.Κορδωσης

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SuperWebTricks Loading...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com