Το Χριστουγεννιατικο μηνυμα του Δημοτικου συμβουλου Κορινθιων Γιωργου Μουρουτσου

Το Χριστουγεννιατικο μηνυμα του Δημοτικου συμβουλου,επιχειρηματια,Γιωργου Μουρουτσου:

 

Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι μία ευκαιρία για να έρθουμε πιο κοντά στις αληθινές αξίες της ζωής. Η Γέννησις του Θεανθρώπου αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι απλώς ένα κοσμοϊστορικό γεγονός, είναι ένα μέγα μυστήριο που άλλαξε τον κόσμο και ήρθε με τη δύναμη της Αλήθειας και του Πνεύματος να εγκαθιδρύσει την ειρήνη και να αλλάξει τον κόσμο. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως τα Χριστούγεννα είναι κυρίως γιορτή αγάπης και προσφοράς.

     Αυτές τις γιορτινές ημέρες λοιπόν ας βοηθήσουμε με όποιο τρόπο και από όποια θέση μπορεί ο καθένας τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρά προσωπικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Ας προσφέρουμε κάτι από το υστέρημά μας, κάνοντας την αλληλεγγύη δύναμη της κοινωνίας μας.

Ας είναι αυτά τα Χριστούγεννα η αφετηρία ενός συλλογικού και ουσιαστικού αγώνα για την πόλη μας, για την χώρα μας, για τους νέους ανθρώπους , για τις γενιές που έρχονται και πρέπει να βρουν πρόσφορο έδαφος για να χτίσουν το δικό τους παρόν και το δικό τους μέλλον.

 Προσωπικά εύχομαι σε όλους προσωπική- οικογενειακή υγεία,ευημερία και ας φέρει η νέα χρονιά 2019 και πάλι το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων καθώς,και την ελπίδα για καλύτερες μέρες.

Ευτυχισμένο,ειρηνικό και δημιουργικό το νέο έτος 2019!!!

Γιωργος Μουρουτσος

Δημοτικος συμβουλος Κορινθιων

Υποψηφιος με την ”Πνοη Δημιουργιας”του Νικου Σταυρελη

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com