Το ευχαριστηριο μηνυμα του Μαρκου Λεγγα για την πρωτη πολιτικη εκδηλωση

Μαρκος Λεγγας:

Παρά τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας είναι δύσκολο να σας μεταφέρω τα συναισθήματα που με κατακλύζουν από χτες το βράδυ, για όσα μοιράστηκα μαζί σας στην εκδήλωση για την παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης Αρχών, Αξιών, Θέσεων και Δεσμεύσεων του συνδυασμού μας, «συνΔΗΜΟΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ», με τον οποίο θα δώσουμε τον ερχόμενο Μάιο τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Για μένα ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία (το είπε άλλωστε και η Κοραλία, είμαι «πρωτάκι» στην πολιτική) και δεν σας κρύβω ότι είχα άγχος. Όμως από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα απέναντί σας, το ζεστό χειροκρότημά σας, τα χαμόγελα που μου στείλατε όταν διασταυρώνονταν τα βλέμματά μας, έδιωξαν το άγχος και με έκαναν να νιώσω σιγουριά.
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά κάθε έναν από εσάς που παραβρεθήκατε στην εκδήλωση, αλλά και να δώσω σε όλους την υπόσχεση πως δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας. Σας καλώ να γίνετε συνοδοιπόροι σε ένα όμορφο ταξίδι με στόχο να αλλάξουμε την ζωή μας και να φτιάξουμε έναν δήμο όπως τον φανταζόμαστε.

Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο. Ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Γι’ αυτό καλώ κάθε συμπολίτη μας, να συμπορευθεί σε αυτή τη προσπάθεια.
Σήμερα ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια. Ενώνουμε δυνάμεις, σχεδιάζουμε ένα καλύτερο μέλλον, για τον Δήμο Σικυωνίων.

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com