Δηλωση στηριξης Νεκταριας Καρατζη & Κατερινας Ρεππα στον Πελοπιδα Καλλιρη

Δήλωση Κατερίνας Ρέππα

Φίλες και φίλοι, όλους μας διακατέχει η αγωνία για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Αυτό ακριβώς αποτέλεσε και για μένα το μοναδικό κριτήριο το οποίο με έκανε να πάρω την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά και σοβαρά με τα κοινά του τόπου μας.

Ο Δήμος Κορινθίων όμως, δεν μπορεί να είναι υπόθεση ενός ανθρώπου αλλά ομαδική προσπάθεια και συλλογική δουλειά.

Χρειάζεται να ανακαλύψεις και να ταιριάξεις μαζί με τους ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αγωνίες και στόχους.

Ανθρώπους που βάζουν το κοινό συμφέρον πάνω από οτιδήποτε άλλο.

Με γνώμονα όσα προανέφερα και αφού μελέτησα διεξοδικά την κατάσταση που επικρατεί προεκλογικά στον Δήμο Κορινθίων, διαπίστωσα ότι η μοναδική ομάδα που μου προσφέρει όλα αυτά τα εχέγγυα, είναι ο επικεφαλής και τα μέλη του συνδυασμού του Πελοπίδα Καλλίρη.

Με τα εφόδια που έχω αποκτήσει από τις σπουδές μου στο Μάρκετινγκ, από την επαγγελματική μου πορεία ως στέλεχος στον τραπεζικό τομέα και ως Υποδιευθύντρια πολυεθνικής εταιρείας στην Αμερική, αλλά και ως επιχειρηματίας που ασχολείται με το εμπόριο και την καθιέρωση των Κορινθιακών προϊόντων στο εξωτερικό, είμαι έτοιμη να προσφέρω κι εγώ με τη σειρά μου στον τόπο μου.

Στην προσεχείς Δημοτικές εκλογές, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων, γνωρίζοντας ότι θα δικαιώσει τις προσδοκίες μας για αναπτυξιακές πολιτικές.

ΔΗΛΩΣΗ

Νεκταρίας Καρατζή- Αλατζάκη

Η επιλογή του Δημάρχου Κορινθίων το 2019, είναι μια καθοριστική πράξη και ίσως η πιο καθοριστική σε σχέση με όλες τις προηγούμενες.

Ο Δήμος Κορινθίων δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλο χρόνο, δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλες ευκαιρίες.

Έφτασε ο καιρός να αλλάξουμε πορεία και να βαδίσουμε μια νέα, διαφορετική, μία πορεία που σίγουρα θα αξίζει στην Ιστορία και τις προοπτικές της Κορίνθου. Που θα αξίζει στους πολίτες του τόπου μας.

Σε αυτή την προσπάθεια, θεώρησα ότι δεν μπορώ και δεν πρέπει να απουσιάσω. Ως άνθρωπος της αγοράς για 19 χρόνια, θεωρώ ότι μπορώ να συνδράμω στη διαμόρφωση καλύτερου πλαισίου και προοπτικών για την τοπική οικονομία με πολυεπίπεδα οφέλη για την Κοινωνία.

Με δήμαρχο Κορινθίων τον Πελοπίδα Καλλίρη είναι σίγουρο πως ο Δήμος μας θα βρει αυτήν την πορεία που του αρμόζει.

Και αυτό το εξασφαλίζει η πολύχρονη παρουσία του στα κοινά, το ήθος, το έργο του, η ευπρέπεια, και η αποτελεσματικότητά του.

Ο Πελοπίδας Καλλίρης, με βοηθούς και συμπαραστάτες μία ομάδα νέων ανθρώπων, αλλά και των δοκιμασμένων στην αυτοδιοίκηση και αναγνωρισμένων για την προσφορά τους στελεχών, θα οδηγήσει το Δήμο μας στη θέση που του αξίζει. Στη θέση που όλοι προσδοκούμε. Σε θέση πρωταγωνιστή.

Σε αυτή τη γνήσια και ειλικρινή προσπάθεια, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων.

Νεκταρία Καρατζή- Αλατζάκη

Έμπορος

Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Λακεδαιμονίων Κορινθίας «ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ»

Κατερίνα Ρέππα

Ελεύθερος επαγγελματίας

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com