Σχεδον ολη η Νεα Δημοκρατια στο ψηφοδελτιο Καλλιρη.Δηλωση Γιαννη Τσακωνα

ΔΗΛΩΣΗ

ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΩΝΑ

Η γενιά μας, έχει λόγους να αποστρέφεται τα πολιτικά πράγματα. Να αδιαφορεί και να τα απαξιώνει. Έχει όμως και έναν ισχυρότερο λόγο για να συμμετάσχει. Τη συνδιαμόρφωση.

Από την ενηλικίωσή μου, παράλληλα με την εργασία μου, παράλληλα με τη διαρκή προσπάθεια για επιστημονική επιμόρφωση, συμμετέχω ενεργά – τόσο μέσω των οργάνων της Νέας Δημοκρατίας ως αιρετός, όσο και μέσω δημοτικών σχημάτων και τοπικών συλλογικοτήτων, με μόνο μου μέλημα τη συνδιαμόρφωση ενός μέλλοντος που δεν πρέπει να ανήκει στους λίγους, και δεν πρέπει να σχεδιάζεται για εμάς χωρίς εμάς.

Στην Αυτοδιοίκηση, η Πολιτική θα έπρεπε να είναι πρωτοβουλίες και δράσεις με στόχευση και προσανατολισμό, μα πάνω απ’ όλα, με επίκεντρο τον Άνθρωπο. Αυτό λείπει από την Πολιτική, αυτό λείπει από την Αυτοδιοίκηση, αυτό λείπει και από τον τόπο μας. Και αυτή είναι η μόνη δέσμευσή μου απέναντι στους συμπολίτες μου, και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων, για την αλήθεια των κοινών προθέσεών μας, το κοινό μας όραμα και την αποφασιστικότητα και ικανότητα υλοποίησής του.

 

Γιάννης Τσάκωνας

Διοικητικός Υπάλληλος (Π.Ε.)

Απόφοιτος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού (Ανοιχτό Πανεπιστήμιο)

Μεταπτυχιακός Φοιτητής Οργάνωσης & Διοίκησης Δημοσίων Υπηρεσιών, Οργανισμών & Επιχειρήσεων (Παν. Πελοποννήσου)

Πρ. Πρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Κορίνθου

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SuperWebTricks Loading...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com