Δηλωσεις στηριξης απο Μπιθαρα & Γκιλλα σε Καλλιρη

Δυναμικο αναμενεται να ειναι το παρων που θα δωσει στην υποψηφιοτητα Καλλιρη για τον Δημο Κορινθιων,το γυναικειο φυλο.Ακολουθουν οι δηλωσεις στηριξης απο Μπιθαρα & Γκιλλα:

ΔΗΛΩΣΗ

ΕΛΕΝΗΣ ΜΠΙΘΑΡΑ

Οι ίσες ευκαιρίες και η άρση των αποκλεισμών δε θα έπρεπε να είναι ζητούμενο. Θα έπρεπε να αποτελούν δεδομένη συνθήκη. Δυστυχώς όμως έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά για να μπορέσει αυτή να καταστεί εφικτή. Πρώτα απ’ όλα στις πόλεις, στο δήμο που ζούμε.

Αφιέρωσα με πίστη και αφοσίωση πολλά χρόνια στη διεκδίκηση ανθρώπινων συνθηκών για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, τα οποία, μαζί με τις οικογένειές τους είναι οι πραγματικοί αγωνιστές της ζωής σε μια χώρα που ακόμα δεν έχει επιδείξει την απαραίτητη μέριμνα και φροντίδα.

Με οδηγό τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω αποκτήσει από την κατ´ επανάληψη τιμητική εκλογή και συμμετοχή μου σε συλλογικότητες εκπροσώπησης των ΑμΕΑ, τις οποίες σήμερα υπηρετώ από τις θέσεις της Γενικής Γραμματέως του Σωματείου ΑμΕΑ Κορινθίας και της Οργανωτικής Γραμματέως της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου (Π.ΟΜ.ΑμΕΑ), μα πάνω απ’ όλα με ειλικρινή διάθεση προσφοράς στον τόπο μου, συμμετέχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων, γνωρίζοντας την έντονη ευαισθησία του για τα ζητήματα που αφορούν τα ΑμΕΑ, όπως και την ικανότητα και αποφασιστικότητα του να ασχοληθεί με συνέπεια με αυτά.

Ελένη Μπιθαρά

Γενική Γραμματέας Σωματείου ΑμΕΑ Νομού Κορινθίας

Αν. Οργανωτική Γραμματέας Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμΕΑ Πελοποννήσου

ΔΗΛΩΣΗ

ΦΙΛΙΩΣ ΓΚΙΛΛΑ

Για όλους όσους παρά τα καθημερινά προβλήματά μας επιλέγουμε να υιοθετήσουμε ως τρόπο ζωής την αγάπη για την ευθύνη, την ευθύνη που ο Ν. Καζαντζάκης περιέγραψε συγκλονιστικά «Να λες: εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ θα φταίω», η συμμετοχή στα κοινά, με αγώνα και μεράκι, είναι μονόδρομος.

Το να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας, ξεκινάει από τα μικρά, καθημερινά πράγματα και φτάνει μέχρι τη διεκδίκηση και επίτευξη των μεγάλων, των σπουδαίων. Αναλαμβάνοντας αυτή την ευθύνη, με συναίσθηση καθήκοντος και υποχρέωσης, συμμετείχα πάντα σε συλλογικότητες, αλλά και ομάδες εκπροσώπησης.

Τολμώ ένα βήμα παραπάνω, συμμετέχοντας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με μια ομάδα και έναν επικεφαλής, με τους οποίους μοιράζομαι την ίδια συναίσθηση της ευθύνης και συναντίληψη στους τρόπους και τα μέσα εκπλήρωσής της.

Με αγάπη για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του, με υπευθυνότητα και αγωνιστικότητα, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων. Για το Δήμο που μας αξίζει.

Φιλιώ Γκίλλα

Δημόσιος Υπάλληλος (Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου)

πρ. Δημοτική Υπάλληλος

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com