Η Αθανασια Χρισταρα υποψηφια Περιφερειακη συμβουλος με τον Πετρο Τατουλη

Οπως εχουμε αναφερει και σε προγενεστερο δημοσιευμα η γιατρος-πνευμονολογος  Αθανασια Χρισταρα,απο την Κορινθο θα ειναι υποψηφια Περιφερειακη συμβουλος με τη Νεα Πελοποννησο του Πετρου Τατουλη.

Γεννήθηκε το 1972 και μεγάλωσε στην Κόρινθο. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής κι έλαβε την ειδικότητα της πνευμονολογίας στο ΝΝΘΑ Σωτηρία και ΝΙΜΤΣ.

Υπηρέτησε την υπηρεσία υπαίθρου στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας στο νοσοκομείο Κορίνθου. Από το 2007 εργάζεται στο ιδιωτικό της πνευμονολογικό ιατρείο στην Κόρινθο. Παράλληλα εργάστηκε ως ελεγκτής ιατρός σε διάφορα ασφαλιστικά ταμεία και με σύμβαση του Κεελπνο στη ΜΕΘ Κορίνθου. Συμμετείχε για πρώτη φορά κι εκλέχθηκε στις δημοτικές εκλογές του 2014. Διετέλεσε αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών και τουρισμού από το 2014-2016. Κατά τη θητεία της ο Δήμος Κορινθίων έλαβε για πρώτη φορά μέρος σε εκθέσεις κι ημερίδες τουρισμού. Διατέλεσε υπεύθυνη του ΕΔΔΥΠΥΥ με παράλληλες διαλέξεις και συμμετοχή σε συνέδρια κι υπήρξε αντιπρόεδρος στις σχολικές επιτροπές του Δήμου. Ως αντιδήμαρχος κι ως ιατρός προσέφερε εθελοντικά σε ιατρικές και κοινωνικές δράσεις της Κορινθίας.

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com