Ανακοινωση υποψηφιοτητας Σπυρου Καραβα στον Δημο Ξυλοκαστρου-Ευρωστινης

Ανακοινωση υποψηφιοτητας πολιτικου μηχανικου,Σπυρου Καραβα για τον Δημο Ξυλοκαστρου-Ευρωστινης:

φωτογραφία (1)

Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες,
Η κοινή αγωνία και το ειλικρινές ενδιαφέρον πολλών νέων ανθρώπων με διάθεση και γνώσεις, αλλά και μεγαλυτέρων με εμπειρία, από κάθε γωνιά του τόπου μας, γέννησε την αυτοδιοικητική πρόταση «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» για το Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης.
Είμαστε μια αυτόνομη αυτοδιοικητική πρόταση που επιδιώκουμε τη συμμετοχή, τη στήριξη και τη συνεργασία όλων ανεξαιρέτως των δημοτών, των συλλόγων, των κοινωνικών κινημάτων και φορέων, όλων των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας καθώς και όλων των κομμάτων, χωρίς, όμως, να έχουμε κομματικές εξαρτήσεις.
Αγωνιζόμαστε για την επανεκκίνηση του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, σε τροχιά δημιουργίας και ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά μας και τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες, με σεβασμό στο περιβάλλον και την αισθητική του τόπου μας.
Σας ζητώ στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 να εμπιστευτείτε τους «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» και να στηρίξετε το συνδυασμό μας και τους υποψηφίους του.
Φίλες και φίλοι,
Οι «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» για το Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης από σήμερα ξεκινούν την επικοινωνία μαζί σας, που θα είναι αδιάλειπτη και συνεχής έως τις εκλογές. Σας καλούμε να ενημερώνεστε από το Συνδυασμό μας για τις πρωτοβουλίες και το πρόγραμμά μας και να συμπορευτείτε μαζί μας, διεκδικώντας όλοι μαζί έναν Δήμο όπως μας αξίζει!
Οι συνεργάτες μου κι εγώ είμαστε αποφασισμένοι να γυρίσουμε σελίδα. Κοιτάμε με δυναμισμό και αισιοδοξία το μέλλον και αγωνιζόμαστε να υπηρετήσουμε εσάς και το Δήμο μας.
Θέλουμε. Μπορούμε. Θα τα καταφέρουμε!

Με αγάπη,

Σπύρος Καραβάς, Πολιτ. Μηχ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης

«ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com