Ο Παναγιώτης Σακελλαράκης υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο

 

Υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο στις εκλογές του Μαίου είναι ο Μαθηματικός- Προγραμματιστής Η/Υ- Φροντιστής Παναγιώτης Σακελλαράκης, γιος της Μαίρης Σακελλαράκη και του Κωνσταντίνου Σακελλαράκη Ανάπηρου Πολέμου και Προέδρου των Αναπήρων και Θυμάτων πολέμου του Νόμου Κορινθίας .

Με σπουδές στα Μαθηματικά και τους Υπολογιστές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, διατηρεί επί 38 χρόνια ,τα φροντιστήρια “Σακελλαράκης” στην Κόρινθο και φυσικά διδάσκει. Είναι Ιδρυτικό και εκλεγμένο μέλος του παραρτήματος της Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ ) στο νομό Κορινθίας, έχει μάλιστα διατελέσει και εκλεγμένος πρόεδρος του , Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Φροντιστών Νομού Κορινθίας (ΣΙΦΜΕΚ) με θητεία στην θέση του Προέδρου, Είναι εκλεγμένο μέλος της Ομοσπονδίας εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) επί 20 συναπτά έτη και θεματοδότης – συντονιστής των Πανελληνίων επαναληπτικών διαγωνισμών της ΟΕΦΕ.

Ο Παναγιώτης Σακελλαράκης Υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία, στη προσωπική ασφάλεια και Υπασπιστής του Β Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ, ενώ έχει περάσει και από τα γήπεδα αγωνιζόμενος στην τότε νεοσύστατη, ομάδα του Παλαίμονος στο μπάσκετ για 10 χρόνια .

Παντρεύτηκε την Αθανασία Αθανασίου Μούτσου δικηγόρο από το Γαλατάκι, καταγόμενη από το Σοφικό και έχει δύο αγόρια Μαθηματικούς ,τον Κωνσταντίνο και τον Θάνο που διδάσκουν στο φροντιστήριο ” Σακελλαράκης” και μια εγγονή την Μελίνα.

Ο ίδιος απευθυνόμενος στους μαθητές του αναφέρει:

Νέοι , με γνωρίσατε σε χρόνια δύσκολα για σας με μεγάλες αγωνίες και έχετε γνώμη, για το τι και πόσο μπορώ να προσφέρω .
Απευθυνόμενος στους γνωστούς και φίλους σας δηλώνω ότι :έχω σκοπό με τον ίδιο τρόπο να πορευτώ και για τα κοινά όπως με γνωρίζετε όλα αυτά τα χρόνια.
Δημότες της Κορίνθου : Φιλοδοξώ, με την θετική σας ψήφο , να μου δώσετε το δικαίωμα να ασχοληθώ και να προσφέρω στο Δήμο Κορινθίων
Σε όποιο πόστο επιλέξει ο αυριανός Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος τον οποίο ,εμπιστεύομαι, στηρίζω και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να αλλάξει θετικά και να καταστήσει τον Δήμο μας πρότυπο.

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com