Ο νυν Προεδρος του Ασσου Ναπολεων Γιαννακουλοπουλος υποψηφιος τοπικος συμβουλος

Δημοτικες εκλογες 2019

Ναπολεων Γιαννακουλοπουλος-Προεδρος Ασσου:

Μαζί συνεχίζουμε για τον Άσσο.
Στις 26 Μαΐου ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε μαζί αυτά τα 5 χρόνια θητείας με τον συνδυασμό “ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ “. Μαζί πετύχαμε πολλά διεκδικήσαμε και καταφέραμε να κάνουμε την περιοχή μας πιο ανθρώπινη ,ενωθήκαμε σε δύσκολες συνθήκες, κάναμε έργο πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο.
Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται και αυτή την τετραετία γιατί τώρα που μπήκαν οι βάσεις μας δίνετε η δυνατότητα να κάνουμε πολλά περισσότερα.Με πνεύμα συνεργασίας θα κινηθούμε και αυτήν την τετραετία για να προσφέρουμε στον τόπο μας να βελτιώσουμε ακόμα πιο πολύ τις υποδομές μας να βοηθήσουμε το συνάνθρωπό, να προσφέρουμε στον πολιτισμό, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να αναβαθμιστεί η περιοχή μας και να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη του εθελοντισμού για τον τόπο μας.

Το στοίχημα είναι μεγάλο όμως εμείς όλοι ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί μάθαμε να συνεργαζόμαστε και να πετυχαίνουμε μεγάλους στόχους, να διεκδικούμε μεγάλα ή μικρά έργα για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Την Κυριακή 26 Μαΐου
Αποφασίζουμε για το μέλλον του Άσσου.
Στηρίζουμε τοπικό σύμβουλο
Ναπολέων. Αλ. Γιαννακουλόπουλο

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com