Θανασης Γεωργιου : Ο Γκιωνης μας εδιωξε απο την Δημοτικη παραταξη

Δημος Λουτρακιου,Περαχωρας & Αγιων Θεοδωρων.

Γραπτη δηλωση Θαναση Γεωργιου,υποψηφιου Δημοτικου συμβουλου με την Μαρια Πρωτοπαππα:

Εδώ και τέσσερα χρόνια, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η Μαρία Πρωτοπαππά με τον πρώην πρόεδρο του Δ. Σ. Παναγιώτη Πέτρου, δώσαμε όλες τις ευκαιρίες στον κύριο δήμαρχο, να διορθώσει την θέση του σε ορισμένα σημαντικά θέματα του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγ Θεοδώρων!
Ζητήματα που είχαν να κάνουν, από τον τρόπο διαχείρισης της καθημερινότητας του δημότη, μέχρι και την αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων όπως του δημοτικού υδροθεραπευτήριου και του καζίνο. Και φυσικά των εργαζομένων τους.
Τις κατά καιρούς διαφωνίες μας, τις είχαμε εκφράσει και μέσα στην ομάδα Γκιώνη. Γιατί δεν θέλαμε, χωρίς να δώσουμε ευκαιρίες στον δήμαρχο, να καταγγέλλουμε τις λάθος επιλογές του και να δώσουμε τροφή σε πολιτικούς αντιπάλους!
Δυστυχώς ο απερχόμενος δήμαρχος δεν διόρθωσε ποτέ την στάση του!
Συνεπώς ο ίδιος ήταν που μας έσπρωξε σε διαφοροποίηση από την παράταξη του και στην δημιουργία μιας πολύσυλλεκτικής και σίγουρα πολύ νεανικής παράταξης, με υποψήφια δήμαρχο την Μαρία Πρωτοπαππά.
Η μόνη επιδίωξη μας, είναι μέσα από ένα φιλόδοξο και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα να αλλάξουμε την μοίρα του δήμου, βγάζοντας τον, στο ξέφωτο της προόδου και της ευημερίας! Προς όφελος όλων των δημοτών!

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com