Γιωργος Μουρουτσος:Χρειαζεται η ψηφος σας για να αλλαξουμε τον Δημο Κορινθιων

Δελτιο τυπου Γιωργου Μουρουτσου:

Ως μάχιμος επιχειρηματίας αλλά και ενεργός πολίτης στο τόπο μας, ως άνθρωπος που ζω και δραστηριοποιούμαι σε αυτόν δεν μπορώ παρά να αντιλαμβάνομαι άμεσα και σε καθημερινή βάση τα προβλήματα, που ταλαιπωρούν όλους μας.
Είναι αυτά που με έχουν οδηγήσει στην απόφαση να μην πάψω να παλεύω και να προσπαθώ για το καλύτερο.
Πολλά από αυτά είναι απλά και χρειάζεται απλώς κάποιος να ασχοληθεί πραγματικά για την επίλυσή των, κάποια άλλα χρειάζονται πιο συντονισμένη δράση και προγραμματισμό.
Σε κάθε περίπτωση τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο αν η Αρχή του τόπου μας δεν βάλει στην άκρη τα προσωπικά της, μικρά και ιδιοτελή συμφέροντα και να δουλέψει με γνώμονα το κοινό καλό.

Ολοι γνωρίζετε ότι ο Νίκος Σταυρέλης αγαπά τον τόπο μας και θέλει με τις δικές του δυνάμεις να τον βοηθήσει όσο μπορεί, χωρίς να αποσκοπεί σε τίποτε άλλο πέρα απ’ αυτό.
Η πολύχρονη ενασχόλησή του με τα κοινά, η εμπειρία του στα διοικητικά , και όχι μόνο, θέματα, η κοινωνική του ευαισθησία και η καθαρότητα του βίου του, αποτελούν εγγύηση για μια δημαρχιακή θητεία, παραγωγική, αποτελεσματική και έντιμη.
Επειδή θέλω και εγώ να είμαι μέρος της λύσης των προβλημάτων, αλλά και επειδή αισθάνομαι ευθύνη για τον τόπο μου σας ζητώ να με ψηφίσετε για να κάνουμε την Κόρινθο, όπως την ονειρευόμαστε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ
Επιχειρηματίας
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορίνθου
με τον Νίκο Σταυρέλη

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com