Ο Κυριακος Μητσοτακης ζητησε απο την Αθηνα Κορκα να ειναι υποψηφια με τον Παναγιωτη Νικα

Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΑΘΗΝΑΣ ΚΟΡΚΑ ΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ!

Οι πληροφοριες του ρεπορταζ αναφερουν οτι:

Από τη συνάντηση της με τον Πρόεδρο Kyriakos Mitsotakis εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών αποκόμισε πολλά.

Κυρίως τη σημασία που δίνει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ως μοχλού ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας αλλά και το έμπρακτο ενδιαφέρον του για προβλήματα της περιοχής.

Δεν συζητησαν γενικά και αόριστα αλλά μιλησαν για μετρήσιμα έργα σε βάθος πενταετίας για την ανάπτυξη του τόπου. Για την προσέλκυση νέων τεχνολογιών που θα μειώσουν το κόστος παραγωγής και θα αυξήσουν την παραγωγή για τους αγρότες μας. Για τα σημεία στα οποία χρειάζεται άμεση παρέμβαση στο οδικό δίκτυο. Για τον συντονισμό μιας τουριστικής καμπάνιας σε κεντρικό επίπεδο.

Είναι πολύ σημαντικό ο αυριανός πρωθυπουργός της χώρας να αναγνωρίζει τα προβλήματα που βιώνουμε στον τόπο μας και να δώσει και αυτός με την σειρά του την δυνατότητα στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση να αναπτύξει τις προοπτικές της περιφέρειας μας και να καλυτερέψει την καθημερινότητα μας. Για ακόμα μια φορά της επισήμανε την εμπιστοσύνη του στον Παναγιώτης Ε. Νίκας λέγοντας ότι ο τόπος έχει ανάγκη από συνετούς πολιτικούς που με τον λιτό πολιτικό τους βίο και τα έργα τους διδάσκουν ήθος.Έτσι μόνο θα προσπεράσουμε την αξιακή και κοινωνική κρίση που βιώνουμε σήμερα,ειπε στην κα Κορκα.

*ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΑ ΚΟΡΚΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥ-ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ-ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,ΣΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com