Βασω Κοτζαγεωργιου-Κεφερλη\Υποψηφια με τον Αλεξανδρο Πνευματικο\Βιογραφικο

Γεννήθηκε το 1974 και ζει στην Ιωνία Κορίνθου(Συνοικισμός). Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Κεφερλή Γιώργο, πρόεδρο επί σειρά ετών  του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου και μαζί έχουν τρία παιδιά. Διατηρούν στην Κόρινθο την εταιρεία Κεφερλής Ο.Ε. η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των ξύλινων κατασκευών από το 1960.

Η καταγωγή της από γνωστή Μικρασιατική οικογένεια λειτούργησε καθοριστικά στη πορεία και στις επιλογές της ζωής της αφού παππούς, πατέρας και αδελφός συμμετείχαν  και συμμετέχουν ενεργά και εθελοντικά στις δράσεις της τοπικής μας κοινωνίας.

Φοίτησε σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης στο Κόρινθο, συμμετέχοντας ενεργά στις σχολικές δραστηριότητες. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων  της Σχολής Διοίκησης  και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθηνών και διπλωματούχος της αγγλικής και ιταλικής γλώσσας.
Είναι μέλος  και τα τελευταία 9 χρόνια γραμματέας του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου και η κοινωνική της δράση αφορά κυρίως στην προσφορά στον αθλητισμό μέσω αυτού. Ο Ο.Α.Κ. έχει να επιδείξει μεγάλο αθλητικό έργο, κυρίως στο χώρο της νεολαίας αλλά όχι μόνο σε αυτόν. Σήμερα στον όμιλό  αθλούνται πάνω από εκατόν είκοσι  παιδιά και περίπου εβδομήντα ενήλικα μέλη. Καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο ο όμιλός  διοργανώνει εσωτερικά τουρνουά μελών, ενωσιακά πρωταθλήματα της ΣΤ’ Ένωσης Πελοποννήσου, διασυλλογικά πρωταθλήματα, πρωταθλήματα βετεράνων και το ετήσιο Open τουρνουά τένις, τα γνωστά ΠΑΥΛΕΙΑ,  διοργάνωση η οποία είναι επίσημα αναγνωρισμένη από την Ε.Φ.Ο.Α και έχει ιδιαίτερο κύρος καθώς λαμβάνουν μέρος οι κορυφαίοι αθλητές  της χώρας μας.

Ως ενεργός πολίτης, θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό “Πορεία ευθύνης” του Αλέξανδρου Πνευματικού  με γνώμονα τη δικαιοσύνη, την προσφορά, την ανιδιοτελή συνεισφορά και την αγάπη για τον τόπο της.

59552368_2384407558246437_3798749864364343296_n

 

 

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com