ΚΟΤΖΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΕΦΕΡΛΗ ΒΑΣΩ :Επιστολή σε έναν ψηφοφόρο #2 «Η ψυχή του πολιτισμού είναι ο πολιτισμός της ψυχής»

Αγαπητέ/ή  φίλε/η,

Καθήκον και δέσμευσή μας είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πολιτιστικού προγράμματος που να διαφυλάττει την παράδοση διατηρώντας τις μνήμες και την φυσιογνωμία της πόλης, προβάλλοντας τη δημιουργική πολιτιστική έκφραση του σήμερα και παρέχοντας ποιοτικά ερεθίσματα μέσα από έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό του πολιτισμού για το αύριο.

Στον πολιτιστικό μας σχεδιασμό φιλοδοξούμε να βρίσκουν ισορροπία  η δημιουργία, η έμπνευση και η ψυχαγωγία. Να δημιουργούνται δίαυλοι επικοινωνίας και επιμόρφωσης μέσα από στοχευμένα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, σεμινάρια, εκδηλώσεις αφιερωματικού χαρακτήρα, διαλέξεις. Ο σχεδιασμός μας προσπαθεί να αγκαλιάσει περισσότερους πολίτες και για περισσότερα είδη πολιτιστικών τάσεων.

Καταθέτουμε την δική μας πρόταση για ένα αποτελεσματικότερο σχεδιασμό της πολιτιστικής πολιτικής του Δήμου μας. Στο πρόγραμμά μας υπάρχουν αναλυτικές αναφορές σε όλες τις παραμέτρους που συνθέτουν το τοπίο της πολιτιστικής ζωής της πόλης, είτε για αυτές για τις οποίες ο Δήμος έχει την κύρια ευθύνη, είτε για εκείνες στις οποίες μπορεί να συμβάλει, εξασφαλίζοντας τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθούν.

59552368_2384407558246437_3798749864364343296_n

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com