Αννα Τσουραπα-Υποψηφια Περιφερειακη συμβουλος με τον Παν.Νικα

Κατεβαίνοντας ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα, θεωρώ ότι στηρίζω την υποψηφιότητα εκείνη που μπορεί να φέρει αλλαγή προς το καλύτερο
τόσο για την Κορινθία όσο και για την περιφέρεια μας. Είναι άλλωστε υποχρέωση μου όπως και κάθε πολίτη αυτού να προσπαθεί να αλλάξει τα κακώς κείμενα της χωριού του της πόλης του και ούτω καθ’ εξής.
Δεν μπορούμε να διαμαρτυρόμαστε για τους δρόμους, τα σχολεία, τα σκουπίδια και ότι άλλο μας ενοχλεί αλλά να μην κάνουμε τίποτα.
Γνωρίζουμε πολύ καλά λοιπόν ότι αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει, ειδάλλως θα βλέπουμε συνεχώς την «πλάτη» άλλων περιφερειών τόσο σε θέματα που αφόρουν ευρωπαϊκά προγράμματα όσο και σε θέματα καθημερινότητας.
Όσοι από εμάς είχαμε την ευκαιρία να ταξιδεύουμε στον εξωτερικό, βρεθήκαμε να ζηλεύουμε την οργάνωση, το σχέδιο και την λειτουργικότητα που συναντήσαμε, η ερώτηση που κάνω στον εαυτό μου λοιπόν είναι γιατί να μην δικαιούμαι και εγώ κάτι ανάλογο χωρίς να είναι ανάγκη να ξενιτευτώ; Για τους λόγους αυτούς ζητώ την στήριξη σας σε λίγες μέρες στις περιφερειακές εκλογές.

Αννα Τσουραπα

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com