Πληθος Κορινθιων Δημοτων αποθεωσαν τον Αλεκο Πνευματικο [Video]

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ .

Δειτε την εδω :

https://www.facebook.com/PnevmatikosAlexandros/videos/327584991246630/

04(1)

Με μια καταιγιστική ομιλία ειλικρίνειας, αυτοπεποίθησης και σιγουριάς για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, εμφανίστηκε στην τελευταία ανοικτή συγκέντρωση χθες το βράδυ,ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος στο κέντρο της Κορίνθου.

Με απλότητα και καθαρό αυτοδιοικητικό λόγο, χωρίς χαρτιά και «σκονάκια», έθεσε στους παρευρισκόμενους το μεγάλο δίλημμα της εκλογικής διαδικασίας αναφέροντας ότι «Την Κυριακή ψηφίζουμε για Δήμαρχο και όχι για δημοτικούς συμβούλους, δεν ψηφίζουμε φίλο ή συγγενή, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ για το μέλλον του Δήμου και του τόπου μας, μακριά από ίντριγκες και υπόγειες συμφωνίες.

Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον αντίπαλό του Β. Νανόπουλο, ο οποίος μέχρι πριν λίγες μέρες ισχυριζόταν ότι είναι επικεφαλής ενός ανεξάρτητου συνδυασμού, αλλά το πρωί της Παρασκευής «οι μάσκες έπεσαν». Η συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έξω από το εκλογικό του κέντρο και η σαφέστατη στήριξη της Ν.Δ. στο πρόσωπό του, διέψευσαν τον κ. Νανόπουλο και τα λεγόμενά του πανηγυρικά.

Προσπάθησε να πείσει [Ο ΚΟΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ] και να παραπλανήσει τους απλούς ψηφοφόρους που δεν έχουν καμία σχέση με τη Ν.Δ., ότι είναι ένας υποψήφιος Δήμαρχος «πέρα και πάνω από κόμματα», ή όπως είχε πει και ο ίδιος σε συνέντευξή του πριν λίγες μέρες: «Οι συνδυασμοί που είναι υποψήφιοι στους Δήμους, δεν έχουν ανάγκη από κόμματα».

Τελικά φάνηκε ότι μάλλον είχε απόλυτη ανάγκη μια τέτοια στήριξη και το έδειξε στην πράξη. Έχασε όμως πολλούς ψηφοφόρους που ανήκουν ιδεολογικά κάπου αλλού και διαπίστωσαν ότι όσα έλεγε ήταν «κούφια λόγια», μόνο και μόνο για να υφαρπάξει την ψήφο τους.

«Εμείς σαν ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» , είπε ο Α. Πνευματικός, «σεβόμενοι όλους τους Δημότες ανεξαρτήτως που ανήκουν ιδεολογικά, πετάξαμε τις κομματικές μας ταυτότητες και υποσχεθήκαμε ότι θα είμαστε Δημοτική Αρχή για όλες τις Κορίνθιες και όλους τους Κορίνθιους. Αυτό κάναμε τόσα χρόνια κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Γιατί για μας προέχει το συμφέρον του τόπου μας, του Δήμου Κορινθίων και όλων των δημοτών χωρίς καμία διάκριση και όχι οι κομματικές ταμπέλες, τα χρίσματα και οι ιδεολογικές τοποθετήσεις. Σήμερα όμως φάνηκε, ποιοι τα ήθελαν και τα επιθυμούσαν διακαώς αυτά και ποιοι τελικά κορόιδεψαν τους Κορίνθιους και τους παραπλάνησαν την πρώτη Κυριακή», σημείωσε.

Νιώθω σαν να είναι η πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε το 2006

 

«Αισθάνομαι σαν να είναι η πρώτη μέρα, τότε, το 2006, με τόσο πάθος και τόσο πλήθος απόψε εδώ. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου», είπε ξεκινώντας την ομιλία του.

06

 

Είμαστε περήφανοι που η Κόρινθος έχει φυσιογνωμία

 

«Εμείς συνδέσαμε το όνομά μας με το μεγαλύτερο επίτευγμα αυτού του Δήμου. Αυτό της υδροδότησης σε όλα τα μήκη και πλάτη του! Και είμαστε περήφανοι γι΄ αυτό, όπως πρέπει να είσαστε κι εσείς. Είμαστε περήφανοι που η Κόρινθος έχει αποκτήσει φυσιογνωμία. Είμαστε υπερήφανοι που η Κόρινθος σήμερα ακούγεται σε όλο τον κόσμο!! Είμαστε υπερήφανοι που υποδεχόμαστε στο Δήμο μας επενδύσεις εκ. ευρώ!»

 

Μιλούν για ανάπτυξη όσοι δεν έκαναν τίποτα από το θεσμικό τους ρόλο

 

«Μιλούν για ανάπτυξη αυτοί που από το θεσμικό τους ρόλο δεν έκαναν τίποτα. Όταν είχαν θέση στο Επιμελητήριο και μπορούσαν. Και σήμερα μιλούν αόριστα για επενδύσεις και εισόδημα στην πόλη, όπως το 2014 με τα κρουαζιερόπλοια που δεν ήρθαν ποτέ!».

 

Σήμερα κάποιοι είναι δίπλα σε αυτούς, που πριν 2 χρόνια έβριζαν χυδαία!!

 

«Όλοι είμαστε εδώ σήμερα, δεν κουράστηκε κανείς! Όλοι είναι εδώ,  παλιοί  και νέοι, εκτός από κάποιους που σήμερα είναι δίπλα σε αυτούς που έβριζαν χυδαία πριν από δύο χρόνια!!»

 

Επέλεξαν σύμφωνα με τα συμφέροντα των αφεντικών τους!!

 

Εμείς όμως έχουμε τη στήριξη των απλών ανθρώπων της καθημερινότητας. Που δεν έχουν συμφέροντα που δεν ζητάνε πόστο και αξιώματα. Κάποιοι επέλεξαν σύμφωνα με τα συμφέροντα των αφεντικών τους να έχουν μια άλλη μια πορεία! Εμείς αφεντικό έχουμε μόνο εσάς και κανέναν άλλον!. Εσάς που μας λέτε και μας προτείνετε τι να κάνουμε και τι να σχεδιάσουμε».

 

Οι απλοί άνθρωποι μπαίνουν μπροστά  – Ενώ άλλοι παίρνουν

για αντάλλαγμα Αντιδημαρχίες

 

«Ένα μήνυμα προς όλους σας: Εσείς θα μπείτε μπροστά. Αντίθετα σε άλλους που πήραν αντιδημαρχίες και νομίζουν ότι θα ξεπεράσουν τη δική σας δύναμη, τη δύναμη των απλών ανθρώπων αυτού του δήμου, της μεγάλης πλειοψηφίας αυτού του τόπου».

 

Το μεγάλο έργο μας στο Δήμο δεν το χαρίζουμε σε κανέναν!

 

«Κινηθήκαμε και πάνω από τις δυνάμεις μας όλα αυτά τα χρόνια για να υλοποιηθούν όλα αυτά. Εμείς δημιουργούσαμε κι εσείς μας στηρίζατε. Σας ευχαριστώ.

Το ότι οι Κορίνθιες και οι Κορίνθιοι λένε ΝΑΙ στο δημιουργικό έργο, δεν τους προβλημάτισε;  Ότι λένε ΝΑΙ στην αυτοθυσία και στην εργατικότητα, δεν τους ενδιαφέρει.  Αυτός ο Δήμος δεν θα πάει πίσω. Η προοπτική αυτού του Δήμου είναι δικό μας έργο. Και δεν το χαρίζουμε σε κανέναν!!».

 

Τα χρήματα των έργων που είναι σε εξέλιξη, είναι ήδη δεσμευμένα

 

«Και επειδή ακούγονται πολλά τις τελευταίες μέρες, θέλω να σας πω, ότι τα χρήματα για τα έργα που είναι σε εξέλιξη ή έχουν προγραμματιστεί από τη Δημοτική αρχή σε όλο το Δήμο, είναι ήδη δεσμευμένα και αφορούν αποκλειστικά τα έργα αυτά! Και τα έργα θα γίνουν μέχρι τέλους, γιατί το έχουμε υποσχεθεί και θα το κάνουμε πράξη».

 

Αυτοί που κατηγορούσαν τον κ. Νανόπουλο

για κακούργημα, σήμερα είναι μαζί του!

 

«Μόνο ο κ. Νανόπουλος δεν ψήφιζε θέματα για έργα ανάπτυξης στο Δήμο, τα οποία ψήφισαν ακόμα και δικοί του σύμβουλοι!  Εμείς θα συνεχίσουμε μαζί με τους δικούς μας συμβούλους, οι οποίοι δεν έχουν κατηγορηθεί ποτέ για τίποτα. Για κανένα κακούργημα! Κάποιοι που κατηγορούσαν πριν από λίγες μέρες τον κ. Νανόπουλο ότι κατηγορείται για κακούργημα, σήμερα είναι μαζί του»!

 

Έδιναν οδηγίες σε εργολάβους να καθυστερούν τα έργα

 

Σήμερα διεκδικούν το Δήμο, αυτοί που έδιναν οδηγίες σε εργολάβους να καθυστερούν τα έργα! Λένε ότι λειτουργούν με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου κι έβαζαν τρικλοποδιές κι έφερναν εμπόδια!! Εργολάβοι με μηδαμινό έργο 5%, αντί 60%, εξυπηρετώντας αυτοδιοικητικές σκοπιμότητες. Θα λάβουν κι αυτοί την απάντησή τους σύντομα και ξεκάθαρα».

 

Έβριζαν με εκφράσεις πεζοδρομίου

τον κ. Νανόπουλο και σήμερα είναι κοντά του!!!

 

Η μεγάλη πλειοψηφία των Κορινθίων, έχει αποφασίσει να στηρίξει αυτή τη Δημοτική αρχή. Γιατί όσα έγιναν την εβδομάδα που πέρασε, δεν έχουν προηγούμενο!  Αυτοί που έβριζαν χυδαία τον κ. Νανόπουλο με εκφράσεις πεζοδρομίου, σήμερα φαίνεται να είναι κοντά του.

 

Έχουν το θράσος να μιλούν περί ηθικής

χωρίς να έχουν αναρτήσει ποτέ το δικό τους Πόθεν Έσχες!

 

«Κι έχουν το θράσος να μιλούν και περί ηθικής! Εμείς έχουμε ξεκάθαρη πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Και ερωτώ: Που είναι αναρτημένο το Πόθεν Έσχες που είναι υποχρεωμένοι να αναρτούν όσοι διεκδικούν τέτοια θέση όπως αυτή του Δημάρχου;

 

Σε μας το χρίσμα το δίνει ο λαός

και όχι εν δυνάμει Πρωθυπουργοί και πρόεδροι κομμάτων

 

«Σε μας το «χρίσμα» το δίνετε εσείς! Όχι οι εν δυνάμει Πρωθυπουργοί. Αυτό που έγινε σήμερα είναι  ασύλληπτο και λυπηρό.  Να έρχεται ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης και να δίνει στήριξη στον κ. Νανόπουλο, επειδή ο ίδιος τη ζήτησε. Εμείς δεν ζητήσαμε στήριξη, γιατί έχουμε δίπλα μας τον απλό λαό από όλες τις ιδεολογικές παρατάξεις και ασκούμε καθήκοντα για όλους και όχι για λίγους και εκλεκτούς!!».

 

Έχουμε πάρει το μήνυμα:

Θα είμαστε οι νικητές των εκλογών και το ξέρουμε!!!

 

«Ξέρουμε ότι θα είμαστε οι νικητές αυτών των εκλογών! Έχουμε πάρει τα μηνύματα από όλη την κοινωνία του Δήμου, την ώρα που οι άλλοι συναλλάσσονταν ερήμην των πολιτών!  Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας.  Θα δώσουμε όλοι μαζί αυτή τη μάχη. Σε κάθε γωνιά, σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά του Δήμου μας. Εγώ με τη σειρά μου θα δικαιώσω τους πόθους και τις προσδοκίες σας και πάλι. Σας το υπόσχομαι ειλικρινά!!!».

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com