Ερχεται η ”Λευκη νυχτα”στο Κιατο απο τον Εμπορικο συλλογο

Την 6η συνεχόμενη ¨Λευκή Νύχτα¨ διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου το Σάββατο 10 Αυγούστου. Τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοικτά, από τις 20:00 το βράδυ μέχρι νωρίς το πρωί. Οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες θα μπορούν να συνδυάσουν με τον καλύτερο τρόπο τις αγορές τους και τον περίπατό τους στην πόλη. Σκοπό η τόνωση της τοπικής αγοράς, η ανάπτυξη και προαγωγή εν γένει των κοινωνικών και οικονομικών συμφερόντων.

Μουσικά ακούσματα με το τμήμα κρουστών του Λύκειο Ελληνίδων. Επιδείξεις χορού και γυμναστικής από Σχολές της πόλης μας. Ζωντανή μουσική μέσα στην αγορά, θα πλαισιώσουν και θα εμπλουτίσουν αυτή την ξεχωριστή βραδιά. Θα περιλαμβάνει μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές. Σας περιμένουμε όλους σε αυτήν την γιορτή.

Οι “Λευκές Νύχτες” γεννήθηκαν ως ιδέα στην Αγία Πετρούπολη, όπου τους καλοκαιρινούς μήνες ο ήλιος δύει πολύ αργά, και με το αχνό λυκαυγές φως να κυριαρχεί. 

Σύντομα επεκτάθηκαν ως θεσμός σε εκατοντάδες πόλεις σε όλη την Ευρώπη, εδώ και μερικά χρόνια και σε πολλές ελληνικές. Μια από τις πρωτοπόρες αγορές στο θεσμό της Λευκής Νύχτας είναι η αγορά του Κιάτου.

Λευκή Νύχτα

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com