Οπως πρωτο ειχε αναφερει το www.korinthiatv.gr Αντιπεριφερειαρχης αναλαμβανει ο Αναστασιος Γκιολης

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ WWW.KORINTHIATV.GR

ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ,ΠΡΩΤΟΙ,ΓΡΑΨΕΙ,ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ,ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΚΙΟΛΗΣ!

migio

 

Τους πέντε (5) αντιπεριφερειάρχες, ανακοίνωσε και παρουσίασε, σε συνέντευξη Τύπου, στην Τρίπολη, ο νέος περιφερειάρχης της Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Αυτοί είναι οι εξής:

Π. Ε. Αργολίδας

Ιωάννης Μαλτέζος

Π. Ε. Αρκαδίας

Χρήστος Λαμπρόπουλος

Π.Ε. Λακωνίας

Θεόδωρος Βερούτης

Π.Ε. Κορινθίας

Αναστάσιος Γκιολής

Π.Ε. Μεσσηνίας

Ευστάθιος Αναστασόπουλος

* Η προτίμηση έγινε σύμφωνα και με τις ψήφους που συγκέντρωσαν στις περιφερειακές ενότητες που έθεσαν υποψηφιότητα. Οι συγκεκριμένοι, απέσπασαν τους περισσότερους σταυρούς.

* Η χρονική διάρκεια της θητείας τους είναι για έναν (1) χρόνο, σύμφωνα και με τις επιταγές του νόμου.

* Αναπληρωτής περιφερειάρχης ορίστηκε για διάστημα 6 μηνών, ο Χρήστος Λαμπρόπουλος.

* Την Κυριακή που μας έρχεται αναλαμβάνουν υπηρεσία.

* Τους δόθηκε εντολή, να φροντίσουν, αρχικά δύο πράγματα. Το ένα έχει να κάνει με τον καθαρισμό των ρεμάτων εν’ όψει πιθανών βροχών και πλημμυρικών φαινομένων και το δεύτερο, με το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών.

* Γνωστοποιήθηκε, ότι την Κυριακή, όλοι οι υπάλληλοι της Περιφέρειας θα πρέπει να είναι στις θέσεις τους.

* Στις 8 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί συνεδρίαση περιφερειακού συμβουλίου, για την εκλογή προεδρείου και για να στελεχωθεί η οικονομική επιτροπή.

* Στην Αθήνα θα είναι αύριο ο νέος περιφερειάρχης, όπου και θα έχει συναντήσεις με υπουργούς της κυβέρνησης για διάφορα σοβαρά θέματα που αφορούν την Πελοπόννησο.

* Σύμφωνα με τον κ. Νίκα, απ’ την 1η Σεπτεμβρίου, ιδιωτική εταιρεία θα μελετήσει και θα ελέγξει όλα τα οικονομικά -και όχι μόνο-ζητήματα της περιφέρειας.

Ο κ. Γκιολής ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την στήριξη του , ευχαρίστησε όλους τους Κορινθίους που με την αγάπη και την στήριξή τους τον εξέλεξαν πρώτο σε σταυρό σύμβουλο στην Κορινθία.

”Υπόσχομαι πως θα ανταποδώσω αυτήν την αγάπη με τα εργα μου, με συνεργασίες και ανοιχτές τις πόρτες για όλους.Θα πορευτούμε με διαφάνεια ,σεβασμό, δικαιοσύνη και πολλή δουλειά που θα φέρει ξανά την Κορινθία στο επίκεντρο, θα κάνει ξανά την Πελοπόννησο πρωταγωνίστρια.Να μας βοηθήσει ο Θεός να ανταποκριθούμε στην αποστολή μας”δήλωσε ο νέος Αντιπεριφερειάρχης.

 

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ KORINTHIATV.GR ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΙΑΤΡΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΓΚΙΟΛΗ ΚΑΛΗ & ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.

 

1-new-mikro-logo-_flag-3

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com