Ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τρίτη και τελευταία δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, παρουσία φορέων και πολιτών, την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019 στις 2.00 μ.μ., στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Λουτράκι.

Η διαβούλευση ξεκίνησε με την παρουσίαση του κ. Θάνου Βλαστού, Καθηγητή ΕΜΠ, ο οποίος παρουσίασε το τελικό όραμα, τα σενάρια και το σχέδιο δράσης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. Αναφέρθηκε στη σημασία της κλιματικής αλλαγής, την ανάγκη περιορισμού του αυτοκινήτου και τη στήριξη βιώσιμων μέσων μετακίνησης, ώστε οι ελληνικές πόλεις και συγκεκριμένα ο Δήμος μας να γίνει ελκυστικός και βιώσιμος, που θα είναι λειτουργικός για τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Επιπλέον, πρόσθεσε πως το ΣΒΑΚ δεν είναι μια μελέτη, αλλά ένα σχέδιο που αντιμετωπίζει σφαιρικά την πόλη, δίνοντας τις απαραίτητες κατευθύνσεις.

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com