Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής,παρευρέθηκε στην έναρξη του Ετήσιου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, παρευρέθηκε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου,στην έναρξη του 46ου Ετήσιου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων, με θέμα «Βυζάντιο: Ιστορία και Πολιτισμός» στο Θέατρο «Θωμάς Θωμαΐδης» στην Κόρινθο, προσκεκλημένος του Συνδέσμου φιλολόγων Κορινθίας.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ 7-11-19 03
Ομότιμος καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Θεοδόσης Τάσιος

Μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του μετέφερε το μήνυμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκα, όπου λόγο αναλυμένων υποχρεώσεων στην Έδρα της Περιφέρειας δε κατάφερε να παραβρεθεί. Ο ίδιος ο Περιφερειάρχης ως καθηγητής με σπουδές στη Φιλοσοφική και Νομική Αθηνών, αντιλαμβάνεται, γνωρίζει και συμμερίζεται άμεσα τις αγωνίες και τον καθημερινό και δύσκολο μόχθο των καθηγητών και εύχεται καλή επιτυχία στη διεξαγωγή του Συνεδρίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε επίσης πως τόσο η Περιφέρεια όσο και ο ίδιος προσωπικά θα είναι δίπλα στο Σύνδεσμο Φιλολόγων Νομού Κορινθίας και σε τέτοιου είδους ενέργειες και δράσεις.

*ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ: Η πρόεδρος του συνδέσμου φιλολόγων Κορινθίας κα Αντιγόνη Βογιατζή

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com