Ο Ποσειδών Λουτρακίου πρωταθλητής περιφέρειας Πελοποννήσου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ [ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ]ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ:

Μετά από την αξιολόγηση των σωματείων του κλασσικού αθλητισμού που εξέδωσε η ομοσπονδία ΣΕΓΑΣ για το 2019, ο Ποσειδών Λουτρακίου κατετάγη στην 46η θέση σε σύνολο πανελλαδικά 340 σωματείων και έτσι είναι πρωταθλητής περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2019. Είναι η δεύτερη διαδοχικά χρονιά που ο όμιλός μας, με το τμήμα του στίβου, αναδεικνύεται πρωταθλητής στην περιφέρεια μας, ανεβαίνοντας μάλιστα κατά δύο θέσεις στην γενική κατάταξη συγκριτικά με το 2018.

Επίσης η αθλήτρια του ομίλου μας,Ευγενία Παπαδημάτου,κατά την διάρκεια του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, κατετάγη 3η στον δρόμο των 5.000μ και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 17’55’’. Η επίδοση της αθλήτριας μας θεωρείται εξαιρετική, με δεδομένο μάλιστα ότι είναι αθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων (800μ),γιατί αγωνίστηκε σε αυτήν την απόσταση για πρώτη φορά.

ομαδα

Προσδοκούμε και φέτος στην αγωνιστική περίοδο που άρχισε το τμήμα στίβου να συνεχίσει την σταθερή του πορεία με την προσπάθεια όλων, της διοίκησης, των αθλητών, των προπονητών αλλά και των γονιών που μας εμπιστεύονται τα παιδία τους, για όλο ψηλότερα, όλο μακρύτερα, όλο δυνατότερα.

Ελπίζουμε σε αυτό να έχουμε αρωγό και συμπαραστάτη όπως πάντα τον Δήμο μας,και περιμένουμε την κατανόηση της προσφοράς στον ερασιτεχνικό αθλητισμό,ώστε να βοηθηθούμε και από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

marathon

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com