Παρακαλώ μη το προσπεράσεις: Ο Δημητράκης μας έχει ανάγκη όλους!

Ο Δημητράκης 9 ετών πάσχει από εγκεφαλίτιδα ύστερα από γρίπη τύπο Β και ήταν σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας.Ο Δημήτρης έχει ξυπνήσει πλέον από το κώμα και κάθε μέρα μένει λίγο περισσότερο ξύπνιος, ακόμα όμως δεν αναγνωρίσει το περιβάλλον του.

 

Τώρα εχει αποφασίσει ο ΕΟΠΥΥ οτι δεν μπορεί πλέον να παραμείνει άλλο και έτσι η οικογένεια και ο Δημήτρης έχουν επιστρέψει στο σπίτι.

Το νοσοκομείο της Ρόδου δεν μπορεί να αναλάβει τόσο βαριά περιστατικά στη περίπτωση κάποιας επιπλοκής και έτσι έχουν αποφασίσει να μείνουν στις Σέρρες όπου έχουν και εκεί οικογένεια.

Όπως καταλαβαίνετε τα έξοδα για όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται είναι μεγάλα αφού ο ΕΟΠΥΥ πληρώνει μόνο μέρος τον εξόδων ανάλογα με το τη εξοπλισμός είναι.Το καλό είναι οτι επιτέλους έχουν την κορούλα τους Πηνελόπη 4 ετών κοντά τους μετά από σχεδόν 2 χρόνια που το μεγάλωνε η γιαγιά. Τόσο καιρό υποχρεωτικά ήταν με την γιαγιά στην Ρόδο.

 

Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς, με Αριθμό λογαριασμό 5701094254121 η
ΙΒΑΝ : GR16 0172 7010 0057 0109 4254 121

Όνομα : Φιλανθρωπικό Σωματείο Νοιάζομαι. Προσοχή!! Να γράψετε το όνομα του Δημήτρη για να ξέρουμε γιατί το σωματείο μας βοηθάει και άλλα παιδιά.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ.. μια κοινοποίηση θα βοηθήσει πολύ να βρεθούν άνθρωποι που θα δώσουν βοήθεια.

 

Σε επικοινωνία το Φιλανθρωπικό Σωματείο Νοιάζομαι (κάτι που μπορείτε και εσείς να κάνετε), μας διαβεβαίωσε ότι ισχύουν όλα τα παραπάνω και ότι ο Δημητράκης βρίσκεται πια στο σπίτι του στις Σέρρες και όχι στο κέντρο αποκατάστασης αλλά οι ανάγκες εξακολουθούν….

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com