Σε εξελιξη η κακοκαιρια και [!] στην Πελοποννησο

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ!
ΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 11ΠΜ
ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ…

Δεύτερο πιο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει από τα ξημερώματα πολλές περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους εντός της ημέρας θα ενισχυθούν τα φαινόμενα σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Εύβοια, Μαγνησία και Σποράδες, όπου κατά τόπους θα εκδηλωθούν καταιγίδες αλλά και χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Η Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για ισχυρό παγετό, κυρίως στα βόρεια. Από το βράδυ αναμένεται ύφεση και από αύριο τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, με πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού στις υπόλοιπες περιοχές.

Στην Αρκαδία, λόγω των χιονοπτώσεων έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Βυτίνα – Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, ενώ διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνo με αντιολισθητικές αλυσίδες, α) στην εθνική οδό Τρίπολης – Σπάρτης από το 16ο έως το 23ο χιλιόμετρο, β) στην επαρχιακή οδό Αστρους – Αγίου Πέτρου από το 20ό χιλιόμετρο έως τον Αγιο Πέτρο, γ) στην επαρχιακή οδό Αστρους – Καστάνιτσας από το 17ο χιλιόμετρο έως την Καστάνιτσα, δ) στην επαρχιακή οδό Καρδαρά – Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου και ε) στην επαρχιακή οδό Τρίπολης – Σιλίμνας – Αλωνίσταινας – Χρυσοβιτσίου.

Στην Κορινθία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο 3,6 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Τρικάλων – Καρυάς (λόγω καθίζησης), ενώ διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνo με αντιολισθητικές αλυσίδες, α) στην επαρχιακή οδό Τρικάλων – Καρυάς από το 1ο έως το 3,6 χιλιόμετρο, β) στην επαρχιακή οδό Ξυλοκάστρου -Τρικάλων από το 14ο χιλιόμετρο έως τα Τρίκαλα και γ) στην επαρχιακή οδό Κιάτου – Γκούρας από το 10ο χιλιόμετρο έως την Γκούρα.

Στη Λακωνία, τέλος, διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνo με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία στην εθνική οδό Τρίπολης – Σπάρτης από το 23ο έως το 40ό χιλιόμετρο.

Σε Αργολίδα και Μεσσηνία δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Επί ποδός τα εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες της περιφερειακής ενότητας Κορινθίας και η Τροχαία Κορίνθου για την αποφυγή και αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων από την επικείμενη κακοκαιρία.

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com