Δεν προσηλθαν οι παραταξεις της αντιπολιτευσης στο Δημοτικο συμβουλιο Λουτρακιου,Περαχωρας & Αγιων Θεοδωρων

ΑΠΟΥΣΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ…
ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΗΣ ΖΕΡΒΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ [!] ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΛΚ.ΔΡΙΤΣΑΣ.

Αναβλήθηκαν όπως αναμενόταν οι δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα,καθώς δεν συγκεντρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός δημοτικών συμβούλων…

Σύμφωνα με τον Κλεισθένη, για την ύπαρξη απαρτίας και με την επιφύλαξη ειδικότερων διατάξεων, τα παρόντα μέλη του ΔημοτικούΣυμβουλίου, πρέπει να είναι περισσότερα από τα απόντα. Συγκεκριμένα, στο 27μελές Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων,προκειμένου να υπάρξει η ελάχιστη απαιτούμενη απαρτία ώστε να αρχίσει η συνεδρίαση, πρέπει να παρευρίσκονται τουλάχιστον 14 μέλη.Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και η συνεδρίαση αναβλήθηκε για την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020.

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ!…

Το συμφέρον των συνδημοτών μας είναι πέρα και πάνω από μικροπολιτικές σκοπιμότητες

Ύστερα από απόφαση και σχετική ανακοίνωσή τους, σύσσωμες οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης αποφάσισαν να μην παραστούν στη σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων με σκοπό τη συζήτηση και λήψη απόφασης για την “Έγκριση δημοτικού προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου, οικονομικού έτους 2020”.
Είναι γνωστό σε όλους όσοι παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στον Δήμο μας, την τρέχουσα δημοτική περίοδο, πως η Αντιπολίτευση χρησιμοποιεί πάγιες τακτικές που στόχο έχουν την εναντίωσή της στην νομοθετική ρύθμιση της Κυβέρνησης για την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου του Προγράμματος “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ” για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η τακτική που χρησιμοποιεί η Αντιπολίτευση να μην συμμετέχει στο συγκεκριμένο δημοτικό Συμβούλιο ή να απέχει από αυτό για επικοινωνιακά καθαρά λόγους, φέρνουν τον Δήμο μας σε δύσκολη θέση. Τους υπενθυμίζουμε ότι η συζήτηση για τον προϋπολογισμό είναι μια κορυφαία διαδικασία, αφού καθήκον όλων μας στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι το συμφέρον και η πρόοδος του Δήμου μας. Οι όποιες αντιδράσεις στις αλλαγές στο πρόγραμμα “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ” που έχουν εφαρμοστεί με Νόμο του Κράτους, δεν είναι σωστό να μεταφέρονται στην κορυφαία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης έχει αποδείξει ότι πάνω από οποιαδήποτε προσωπική φιλοδοξία και πολιτική σκοπιμότητα θέτει το καλό και το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών μας. Η διαχείριση και η λειτουργία του Δήμου στηρίζεται στον προϋπολογισμό, ενός προϋπολογισμού που απαντά στις ανάγκες της καθημερινότητας των δημοτών μας, ρεαλιστικού, εφαρμόσιμου και νοικοκυρεμένου. Θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε το πρόγραμμά μας για το συμφέρον των δημοτών μας, μετά την πρόσφατη εντολή που λάβαμε στις Αυτοδιοικητικές εκλογές Μαΐου 2019.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com