Πρωτοχρονιατικα καλαντα και μελωδιες στο Επισκοπειο Κορινθου

ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

Παραδοσιακά Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα αλλά και ευχές για το Νέο (Πολιτικό) έτος 2020, δέχτηκε σήμερα Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

Οπως αναφερεται στην ανακοινωση της Ιερας Μητροπολης:

Παρά το δριμύ ψύχος Στρατιώτες της Σχολής Μηχανικού, η Φιλαρμονική του Δήμου Κορινθίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΡΕΑ» του Άσσου Κορινθίας, η Ένωση Κρητικών Κορινθίας, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Ιερείς και πλήθος μεμονωμένων πιστών επισκέφτηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας και σε πολύ θερμό κλίμα επικοινώνησαν μαζί του με αφορμή το μοναδικό αυτό έθιμο της Πατρίδας μας.

Εκτός των προαναφερθέντων και οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Χαρίλαος Βυτινιώτης και κ. Αθήνα Κόρκα, ο πρ. Ανώτατος Δικαστικός κ. Γεώργιος Μυχολιάς, ο κ. Δημήτριος Παπακωνσταντίνου αλλά και φίλοι και επιχειρηματίες της Κορινθίας όπως οι κύριοι Χρ. Πιέτρης και Ευ. Παπαϊωάννου επισκέφθηκαν το Επισκοπείο προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές με τον Ποιμενάρχη μας.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού με πολύ χαρά και συγκίνηση άκουσε όλους τους καλαντιστές, ομίλησε ανάλογα και κατά την περίσταση στον καθένα τους και μαζί με την ευλογία του, το παραδοσιακό κέρασμα και την διανομή του Ημερολογίου του 2020 της Ι. Μητροπόλεως μας ευχήθηκε σε όλους «Καλή και ευλογημένη Χρονιά» με τις καρδιές τους «πλημμυρισμένες» από Χριστό!

DSC09188DSC09185

DSC09209

DSC09200

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com