Ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος επισκέφθηκε τους Ιερείς,τους εθελοντές και τις εθελόντριες της «Θεοπροσφοράς»

ΕΟΡΤΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΣΤΗΝ «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ»

ΚΑΙ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

Οπως αναφερεται σε σχετικη ανακοινωση της Ιερας Μητροπολης:

Την Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος επισκέφθηκε τους Ιερείς, τους εθελοντές και τις εθελόντριες της «Θεοπροσφοράς» για τις καθιερωμένες εόρτιες ευχές του. Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο του Ιδρύματος Αρχιμ. π. Αρκάδιο Ραζνύ ότι για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων μοιράσθηκαν περίπου 1.500 kg κρέατος και 6.000 kg τροφίμων μακράς διάρκειας και συνολικά για το έτος 2019 μοιράσθηκαν 38.670 kg τροφίμων.

DSC09162

Ο Ποιμενάρχης μας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συγκινητικούς, ως προς την προσφορά τους, εθελοντές της «Θεοπροσφοράς», Ιερείς και λαϊκούς. Εκ βάθους καρδίας τους ευχαρίστησε, γιατί όλοι μαζί από την ίδρυση της «Θεοπροσφοράς» στηρίζουν τον αναξιοπαθούντα συνάνθρωπο τους και προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να μην λείπουν από κανέναν τα στοιχειώδη για την επιβίωση του. Επίσης, τους συνεχάρη για την άρτια και υποδειγματική λειτουργία της «Θεοπροσφοράς» και ευχήθηκε με νόημα σύντομα να ξημερώσει η μέρα που κανένας συνάνθρωπός μας να μην έχει την ανάγκη αυτής της βοήθειας.

DSC09164

Οι Ιερείς, οι εθελοντές και εθελόντριες ευχήθηκαν με την σειρά τους υγεία και μακροημέρευση στον Μητροπολίτη μας και του έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς λαμβάνοντας ο καθένας ξεχωριστά από ένα καλάθι με εόρτιες ευλογίες.

DSC09166

DSC09165

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com