Ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον της Κορίνθου ´06

Στις 3/1 και ώρα 6 μ.μ. στη μικρή Αίθουσα του Δήμου Κορινθίων Κολιάτσου 32, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με θέμα το μέλλον της Κορίνθου ´06.

Η ανακοίνωση:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AdTech Ad

Σε ελεύθερη Συζήτηση για την πορεία της μοναδικής Ομάδας

που μάχεται στη Γ΄ Εθνική και το μέλλον του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου…

Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια της Κορίνθου και ευρύτερα της Κορινθίας είναι πληγωμένη από την υποβάθμιση του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου. Όπως γνωρίζουμε όλοι η πόλη μας έχει να επιδείξει μία Ιστορική Ποδοσφαιρική παρουσία στο πρόσφατο παρελθόν. Παρά τη βαριά Κληρονομιά η Κόρινθος και ο Νομός μας γενικότερα δεν εκπροσωπείται στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια, όπως αυτό συμβαίνει με όλες τις Πρωτεύουσες και όχι μόνο της Πελοποννήσου.

Οι προσπάθειες που έχουν επιχειρήσει μέχρι σήμερα διάφορες ομάδες μας δεν έφεραν αποτέλεσμα. Ζήσαμε όλοι μας τον υποβιβασμό πρόπερσι τριών ομάδων και τη μιάς αγωνιστικής περιόδου, της μοναδικής ομάδας, που αγωνιζόταν πέρσι στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Μεγάλη η θλίψη όλων μας για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Όπως αποδεικνύεται οι ομάδες μας έπαψαν να εμπνέουν γιατί είναι χωρίς Ενωτικό Κορινθιακό πνεύμα που θα ένωνε σαν μια γροθιά τις τοπικές ποδοσφαιρικές δυνάμεις.

Στην τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο έλαχε να αγωνίζεται απέναντι σε μεγαθήρια του Ομίλου του ο Α.Σ. Κόρινθος 06. Ήδη με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βαθμολογικά η ομάδα βρίσκεται στο όριο της «κόκκινης γραμμής». Η παρούσα διοίκηση προσπαθεί με κάποιες κινήσεις να επιτύχει σε πρώτη φάση την παραμονή της στην κατηγορία με στόχο την πρόσκληση στην επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν δημιουργίας μιας νέας ενοποιημένης ομάδας με νέο όνομα Παγκορινθιακής προσπάθειας αναγέννησης του Ποδοσφαίρου μας.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας μέχρι σήμερα βρήκαμε ευήκοα ώτα. Επιθυμία όμως της διοίκησης είναι να ακούσουμε και τη δική σας γνώμη, για το παρόν και το μέλλον, γιαυτό

Παρακαλείστε

Να προσέλθετε την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 6 μ.μ. στη μικρή Αίθουσα του Δήμου Κορινθίων Κολιάτσου 32, να σας ενημερώσουμε για τις προθέσεις μας και να ζητήσουμε τις δικές σας απόψεις με κύριο στόχο τη φετινή παραμονή της ομάδας στη Μικρή Λίγκα του Εθνικού Ποδοσφαίρου. Η παρουσία σας θα είναι τιμή για τον Αθλητικό σκοπό μας.

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com