ΚΟΡΙΝΘΟΣ:«Η Ελλάδα κατά του Καρκίνου»

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής με τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες κ. Χάρη Βυτινιώτη και κα Αθηνά Κόρκα, παρευρέθηκαν στην ειδική και πλήρως εξοπλισμένη αυτοκίνητη μονάδα του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας, τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, στην Κόρινθο.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και ο Δήμος Κορινθίων έχοντας επιδείξει υψηλή κοινωνική ευαισθησία και με την πεποίθηση πως η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη, εξασφάλισαν την ένταξή τους στο Πρόγραμμα που υλοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας «Η Ελλάδα κατά του Καρκίνου». Όλες οι γυναίκες του Δήμου Κορινθίων, εξετάζονται δωρεάν από το κλιμάκιο των Ιατρών της κινητής μονάδας στο Τεστ Παπανικολάου και της Ψηφιακής Μαστογραφίας.
Το πρόγραμμα δράσης θα υλοποιηθεί και στους έξι Δήμους του Νομού Κορινθίας, εξυπηρετώντας ημερησίως 25 με 30 γυναίκες και για διάστημα τουλάχιστον 60 ημερών, σύμφωνα με τις πληθυσμιακές ανάγκες του εκάστοτε Δήμου.Ο κ. Γκιολής αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους και με την ιδιότητά του ως Ιατρός και ο ίδιος, τόνισε μεταξύ άλλων πως «ο προληπτικός έλεγχος είναι η καλύτερη θεραπεία κατά του καρκίνου. Προλαμβάνει εκ των προτέρων με την έγκαιρη διάγνωση, τα πρώτα στάδια της ασθένειας, αποτρέποντας αρνητικές καταστάσεις και συνέπειες και κάνοντας την οποιαδήποτε απαιτούμενη θεραπεία, αποτελεσματική. Η πρόληψη σώζει ζωές»
.
15-01-2020 ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ 02

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com