Θέατρο με γυμνούς ηθοποιούς – Και οι θεατές πρέπει να είναι γυμνοί για να παρακολουθήσουν την παράσταση (Photos)

fr1

Υπάρχει ένα θέατρο στη Γαλλία που κάθε βράδυ είναι γεμάτο. Ασφυκτικά γεμάτο. Οι ηθοποιοί που παίζουν επάνω στην σκηνή είναι ολόγυμνοι, αλλά και οι θεατές που κάθονται στις θέσεις τους πρέπει για να μπουν και να παρακολουθήσουν την παράσταση να είναι και εκείνοι γυμνοί.

fr3

Η παράσταση έχει τον τίτλο: «γυμνοί και εγκεκριμένοι» και δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα. Όλα έχουν εξαντληθεί. Οι θεατές μπαίνουν κανονικά ντυμένοι και ξεντύνοτναι μόλις φτάσουν στη θέση τους. Διπλώνουν τα ρούχα τους και τα αφήνουν στην «κεφαλή» της καρέκλας τους.

Η παράσταση σε πολλά της σημεία είναι διαδραστική, απαιτεί δηλαδή και τη συμμετοχή του κοινού.

Η παράσταση είναι κωμωδία. Το θέμα της αφορά στις σχέσεις μιας οικογένειας και κυρίως ανάμεσα σε μια αδερφή και τον αδερφό της που συνεχώς συγκρούονται μέσα στο σπίτι για διάφορα θέματα ηθικής τάξης όπως ο γυμνισμός.

fr2

Στην πόρτα του θεάτρου υπάρχει η επιγραφή: «προσοχή μη βγείτε γυμνοί» για την περίπτωση που κάποιος θεατής ξεχαστεί και πάει να βγει γυμνός στο δρόμο.

fr6

Ο Σεντρίκ Αμαντό, παραγωγός της παράστασης δήλωσε: «Η παράσταση μας προσφέρει άφθονο γέλιο, γέλιο και γέλιο, μόνο αυτό.»

Πάντως το εγχείρημα του γυμνού στη Γαλλία δεν είναι πρωτόγνωρο. Ήδη έχει υπάρξει το πρώτο εστιατόριο για γυμνούς!

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com