Βουλιαξε το Δημοτικο θεατρο Κορινθου απο Νεοδημοκρατες για την εκδηλωση που οργανωσε η Μαριλενα Σουκουλη

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ”ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ” ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ.ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ & ΖΑΧΑΡΑΚΗ!

z8 (4)

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε την κ. Μπακογιάννη και την κ. Μιχαηλίδου, ενώ στάθηκε στην πρώην υπουργό Εξωτερικών και Πολιτισμού, “πλέκοντας” το εγκώμιο της και τονίζοντας ότι θυμάται πολλά ενδιαφέροντα θέματα που έχει αναπτύξει η ίδια κατά το παρελθόν σε επισκέψεις της στην Κορινθία. Μάλιστα, ο κ. Νανόπουλος υπογράμμισε ότι η αλήθεια είναι κάτι που χαρακτηρίζει την οικογένεια της και αυτό το έχει αναγνωρίσει ο λαός.

z13 (3)

Την αρχή της συζήτησης έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη, με την εκδήλωση να συντονίζεται από την δημοσιογράφο του καναλιού της Βουλής, κ. Κουλούρη, η οποία ξεκίνησε με την δική της προσωπική εμπειρία ως προς τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στις πρώτες της εκλογικές μάχες στην Ευρυτανία (όπου υπήρχε μία διαθέσιμη έδρα), η οποία “δεν φημίζεται για την ευαισθησία της προς την γυναίκα”, όπως χαρακτηριστικά είπε. “Αρχικά θεωρούσα ότι το πρόβλημα αυτό αφορά την Ελλάδα, όμως αργότερα κατάλαβα ότι είναι πρόβλημα ευρωπαϊκό, διεθνές”, συμπλήρωσε η πρώην υπουργός Πολιτισμού και Εξωτερικών.

z9 (5)

Μάλιστα, η κ. Μπακογιάννη μεταξύ σοβαρού και αστείου, ανέφερε ότι αν έχει να καταλογίσει κάτι στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, είναι ότι δεν διαθέτει αρκετές γυναίκες. Η ίδια θεώρησε σημαντικό το ότι ο ίδιος το αναγνώρισε και προχώρησε στην πρόταση για γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Προσθεσε, επίσης, ότι η Νέα Δημοκρατία διαθέτει έναν ισχυρό πάγκο γυναικών και θα ήταν καλό στον οποιοδήποτε μετασχηματισμό προκύψει, θα πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη εκπροσώπηση γυναικών.

z21

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, από την πλευρά της, υπογράμμισε ότι παρά την μικρή της εμπειρία στην πολιτική σκηνή, δεν έχει νιώσει ότι δυσκολεύεται το έργο της, ενώ αναφέρθηκε κυρίως σε δυσκολίες καθημερινότητας και συμβολισμού, όπου ακόμα και σήμερα ο κόσμος δεν έχει συνηθίσει να βλέπει γυναίκες σε υψηλόβαθμες θέσεις.

IMG-0444-800x400

20200219_202328.jpg22

 

11111-new-mikro-logo-_flag-3-1-1

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com