Στο Νοσοκομειο Κορινθου & το Κ.Υγειας Λουτρακιου ο Περιφερειαρχης Παν.Νικας

Το Γενικό Νοσοκομείου Κορίνθου και το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου επισκέφθηκαν το πρωί της 24ης Μαρτίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας συνοδευόμενος από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη του Νομού και γιατρό κ. Αναστάσιο Γκιολή και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κ. Χάρη Βυτινιώτη.

Στο σύνολο των επισκέψεων συναντήθηκαν με κλιμάκια ιατρών, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού. Παρόντες ήταν, και συζήτησαν, με τις απαραίτητες προφυλάξεις, ο Διοικητής του ΓΝ Κορίνθου κ. Γρηγόρης Καρπούζης, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας – Γυναικολόγος κ. Νίκος Καμπάς, ο Διευθυντής Επιτροπής Λοιμώξεων – Πνευμονολόγος κ. Κ. Μπάρλας, ο Διευθυντής Οικονομικού Διοικητικού κ. Μιχάλης Σαββανός και η Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Ελπίδα Πανακωνσταντίνου.

24-03-2020 ΓΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 01

Αφού ευχαρίστησαν και στάθηκαν στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει το Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό αλλά και προσωπικό καθαριότητας του Νοσοκομείου καθώς και στο πόσο σημαντικό είναι αυτές τις δύσκολες ώρας που περνά η χώρα, με πραγματική αυταπάρνηση να τηρούν όπως ήδη κάνουν τον ιερό Όρκο του Ιπποκράτη, αναφέρθηκαν στην άμεση ενίσχυση με ιατρικό τεχνολογικό εξοπλισμό ύψους περίπου 2 εκ. ευρώ καθώς και στην ανακαίνιση του χώρου των μαγειρείων όπως λίγο καιρό πριν είχαν δεσμευτεί.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι συνέχεια δίπλα στον καθημερινό τους αγώνα και όπως εμπράκτως έκανε, πρόσφατα ενίσχυσε το Νοσοκομείο με στολές, γυαλιά και αναπνευστήρες.

Τέλος στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, πέραν του υλικού προφύλαξης όσο αφορά στον covid-19, αναφέρθηκαν και σε προβλήματα όπως υγρασία στους τοίχους και επιδιορθώσεις στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, εργασίες οι οποίες όπως τόνισε ο κ. Γκιολής μπορούν να προγραμματιστούν άμεσα καθώς επίσης και στη στήριξη και ενίσχυση όλων των Κέντρων Υγείας του Νομού Κορινθίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γκιολής τους ευχαρίστησε ακόμα μία φορά, επι προσωπικού μιας που λίγους μήνες πριν ήταν και ο ίδιος ανάμεσά τους και τόνισε πως «αυτή την πρωτόγνωρη και δύσκολη ώρα είστε στην πρώτη γραμμή μα δεν είστε μόνοι, είμαστε όλοι μαζί σας».

 

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com