Προσφερεις γυμνος υπηρεσιες καθαρισμου?Προσλαμβανεσαι! [Η νεα μοδα και στην Ελλαδα]

Της Αννας Ηλιαδη,δημοσιογραφου

 

Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ!..

Ο Daniel Aitken είναι ένας πρώην οικοδόμος που αποφάσισε να αλλάξει επάγγελμα! Η «επιχείρηση» του Daniel ξεκίνησε 2 βδομάδες πριν. Μάλιστα αρχικά ξεκίνησε ως αστείο μεταξύ αυτού και των γονιών του.

Ο Daniel προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού… γυμνός! Η χρέωση είναι 30 λίρες την ώρα. Ο 26χρονος δήλωσε στη Sun ότι βλέπει δυναμική στην συγκεκριμένη αγορά και νιώθει να συμπλήρωσε το κενό. Έχει καθαρίσει ήδη τα σπίτια έξι ατόμων μέσα σε μια βδομάδα.

Ο νεαρός επιμένει ότι δεν νιώθει άβολα με το να είναι γυμνός. Ο ίδιος δήλωσε: «Γνωρίζω ότι είναι μια πολύ άκυρη δουλειά αλλά είδα το κενό στην αγορά και σκέφτηκα να αρπάξω την ευκαιρία.

Ξεκίνησα την επιχείρηση του γυμνού καθαρισμού δύο βδομάδες πριν και βλέπω δυναμική σε αυτό, είμαι ήδη αρκετά απασχολημένος. Νιώθω αυτοπεποίθηση και μέχρι τώρα η πελατεία είναι μια μίξη ανδρών και γυναικών, οι οποίοι είναι κυρίως μεσήλικοι».

Ο Daniel προσφέρει και μια επιπλέον υπηρεσία, η οποία αφορά την αγκαλιά και ένδειξη τρυφερότητας σε ξένους με τιμές έως και 45 λίρες την ώρα. Την συγκεκριμένη υπηρεσία την παρέχει έξτρα με τις υπηρεσίες καθαρισμού.

Ο 26χρονος δήλωσε για την εξτρά υπηρεσία: «Ο στόχος της επαγγελματικής αγκαλιάς είναι να προσφέρει συντροφιά, αυτό το κάνω ντυμένος».

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΤΑΝΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ!

 

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com