Το συγκινητικο μηνυμα του Γιαννη Γκεζερλη,στα Sosial media,για τον απροσμενο θανατο της Κικης Νανοπουλου

TO ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ  ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΕΖΕΡΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΚΙΚΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ,ΣΥΖΗΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
Θα μπορούσε κανείς να μιλάει, ώρες για το μεγαλείο της ψυχής της, την καλοσύνη και τις αρετές της. Αλλά οι στιγ­μές είναι για όλους μας δύσκολες και εγώ που είχα την με­γάλη τιμή και την μεγάλη ευθύνη να συνδέομαι με την οικογένειά της, βρίσκομαι απροετοίμα­στος και σε δυσκολία να πω περισσότερα, διότι φοβούμαι μή­πως με τα φτωχά μου λόγια δεν αποδώσω τα πρέποντα και σμικρύνω το μεγαλείο της. Για όλους ο χαμός της είναι κάτι το αβάσταχτο. Αλλά τι να πει κανείς και πώς να παρηγορήσει τον χαροκαμένο σύζυγό της, τα παιδιά της και όλους τους συγγε­νείς της.
Το μόνο που μπορούμε είναι να στραφούμε προς τον Κύ­ριο και να τον παρακαλέσουμε με αυτά τα λόγια” Σύ κύριε που κόσμους κυβερνάς, Σύ που είσαι η πηγή της αγάπης της δικαιοσύνης της αλήθειας και της ευσπλαχνίας, ρίξε το βλέμμα σου εδώ στην κρίσιμη αυτή ώρα. Δώσε Κύριε κουράγιο και δύναμη στον χαροκαμένο σύζυγο της ΚΙΚΗΣ , στα παιδιά της και στους συγγενείς της να συνεχίσουν την ζωή και στείλε σ” αυτούς την εξ ύψους παρηγορία. Γιατί ποιά άλλη παρηγοριά για αυτούς απομένει, εκτός από την δική Σου, αφού μια τέτοια ανεπανάληπτη, αναντικατάστατη και άξια σύζυγο και μητέρα έχασαν».
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΖΕΡΛΗΣ

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com