Ο Τομεας Καθαριοτητας του Δημου Κορινθιων στον Ασσο!

ΑΣΣΟΣ-Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος

Στην Κοινότητα μας πραγματοποιήθηκαν οι εξής εργασίες από τον Δήμο μας:

1)Ψεκασμός για την καταπολέμηση κουνουπιών σε διάφορα σημεία του χωριού όπου υπάρχουν στάσιμα νερά.
2) Αποκομιδή από ογκώδη υλικά όπου δεν έχει τελειώσει ακόμα λόγο της βλάβης που υπέστη η τσάπα.
3)Καθαρισμός στον προαύλιο χώρο της Κοινότητας καθώς επίσης και στην πλατεία Κολοκοτρώνη από προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας .
4) Με την παρουσία του αντιδημάρχου καθαριότητας έγινε αντικατάσταση 5 σπασμένων κάδων επί της οδού Παπαληγούρα και 1 κάδο επί της οδού Φειδιππίδου. Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί κάδοι που χρειάζονται αντικατάσταση αλλά όπως με ενημέρωσε τις επόμενες ημέρες θα αντικαταστήσει και άλλους κάδους που έχουν σπάσει.
Τέλος με ενημέρωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν μικρά καλαθάκια στις πλατείες και στην παιδική χαρά.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Κορινθίων για όλες αυτές τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν τον αντιδήμαρχο καθαριότητας που μετά από αιτήματα μας προς την υπηρεσία ήρθε από κοντά να δεί από μόνος του τα όποια προβλήματα έχουν παρουσιαστεί στο χωριό μας καθώς επίσης και τον αντιδήμαρχο καθημερινότητας και Πρασίνου για την μέριμνα του ψεκασμού για την καταπολέμηση τον κουνουπιών.
Κάπου εδώ θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους εργαζόμενους του Δήμου για την άψογη συνεργασία μας.
Τέλος θα ήθελα να επισημάνω στους πολίτες του χωριού μας ότι: Όταν θέλουμε ένα χωριό καθαρό θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι στην προσπάθεια αυτή όπως:να μην βγάζουν ανεξέλεγκτα τα όποια αντικείμενα η κλαριά που έχουν για πέταμα,να μην πετάμε σκουπίδια έξω από τους κάδους όταν αυτοί είναι γεμάτοι, μόνο έτσι μπορούμε να κρατήσουμε καθαρό το χωριό μας και πάντα για οποιαδήποτε ενέργεια μας θα πρέπει να ενημερώνουμε την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου στο τηλέφωνο 27410 27004 και 27410 80000
Πάντα όμως και στην διάθεση των πολιτών είμαστε και όλοι εμείς: Πρόεδρος και σύμβουλοι για να λύσουμε και να ενημερώσουμε τις υπηρεσίες για όποιο πρόβλημα παρουσιασθεί.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άσσου
Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος

1-new-mikro-logo-_flag-3-1

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com