Οι Αυτοδύτες Λουτρακίου σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Αγίων Θεοδώρων πραγματοποιήσαν καθαρισμό της παραλίας στη θέση Πευκάκια

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ….

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 2.00 μμ οι Αυτοδύτες Λουτρακίου σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Αγίων Θεοδώρων και τη δημοτική αρχή, του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, πραγματοποιήσαν καθαρισμό της παραλίας και του βυθού στη θέση Πευκάκια στους Αγίους Θεοδώρους.
ΕΕΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ2

Στα γραφεία του Ε.Ε.Σταυρού συγκεντρώθηκαν μέλη του Ε.Ε.Σ & αυτοδύτες Λουτρακίου και πραγματοποίησαν καθαρισμό στην περιοχή εντός του Πευκώνα. Συγκεντρώθηκαν περισσότερες απο 10 μεγάλες σακούλες απορριμάτων.
Παράλληλα οι αυτοδύτες σάρωσαν την θαλάσσια περιοχή οι οποία βρίσκεται στις εκβολές παρακείμενου ρέματος, που προσφάτως ειχε καθαριστεί και συγκέντρωσαν μεγάλο αριθμό φερτών υλικών.
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΓ ΘΕΟΔΩΡΩΝ3
Η κοινή δράση απέφερε καρπούς και το αποτέλεσμα ηταν ικανοποιητικό, ανέφεραν σε κοινή τους συνέντευξη ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης , ο Πρόεδρος των αυτοδυτών Λουτρακίου Νίκος Μπαουράκης, και ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σταυρού Αγίων Θεοδώρων Σίμος Σοφός.

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com